ΤΙ «ΠΑΙΡΝΕΙ» Ο ΠΑΡΙΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ

 

Το παλληκάρι γεννήθηκε μέσα στα λεφτά, όχι απλά στα εκατομμύρια, ούτε στα δισεκατομμύρια, αλλά στα δις ντόλαρς. Ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ο εγγονός του μακαρίτη
βαρύμαγκα τρισεκατομμυριούχου μπάρμπα Γιάννη Λάτση, όνομα θρύλος στον εφοπλισμό κι όχι μόνον. Ο νέος με το που γεννιέται η μάνα του δίνει το όνομά του σ' ένα γιωτ της οικογένειας.

Περίεργο. Τι σόι σχέση μπορεί να είναι αυτή του γιου της Μαριάννας Λάτσης με την τραγουδίστρια Τάμτα. Κουτσομπολιό δεν κάνουμε. Μια φιλολογική απορία σε πιάνει να βλέπεις στα γκόσιπ μήντια να βολτάρουν χεράκι-χεράκι στη Μύκονο και τα νότια προάστια ο 33χρονος με την 35αρα Γεωργιανή, που σα γυναίκα είναι τρίτο πράμα.

Δεν κρίνουμε καλλιτεχνικώς το κορίτσι που έγινε γνωστή στο super idol, ένα reality το 2003, και στη συνέχεια καθιερώθηκε σαν τραγουδίστρια, με συνεργασίες πρώτης γραμμής, Ρέμος, Πετρέλης, Νταλάρας, Μαζωνάκης, Πλούταρχος, Βαρδής, Πέγκυ Ζήνα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κατερίνα Στανίση, Πάολα κ.α.

Τα έχει όλα ο Πάρις, ο γιος του επί σειράν τετραετιών δημάρχου Βουλιαγμένης και πρώην πρωταθλητή του Παναθηναϊκού. Τίποτα δεν του λείπει. Και τη ζωή του την χαίρεται με τα φράγκα του, τα νειάτα του, την ενέργεια και την επαγγελματική του δράση σαν παραγωγός ταινιών στο Χόλυγουντ.

Τι να «παίρνει» από την ερωτική επαφή του με την κυρία Τάμτα, μητέρα 19χρονης κόρης. Ακαδημαϊκόν και επιτρεπτόν το ερώτημα για κάθε άνδρα όταν βλέπει έναν παίδαρο, έναν Πάρι Κασιδόκωστα, που έχει όλον τον πλανήτη στα πόδια του, να ψάχνεται σεξουαλικά με την χλεμπονιάρα Τάμτα. Ένα άβυζο πράμα.

Δεν ξέρεις. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο μπορεί να καλύψει ερωτικά έναν άνδρα μια γυναίκα που δεν την πιάνει το μάτι σου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Καγιά μπέρδεψε τον ΟΗΕ με τις πασαρέλες