ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Το κορίτσι είναι σέξυ. Δεν χρειάζεται να δεις επάνω της γυμνό για να σε προκαλέσει σεξουαλικά. Φαντάζομαι και κάποιες γυναίκες, όχι μονάχα άνδρες, σίγουρα θα την... φαντασιώνονται. Επειδή είναι ποθητή.

Έχει αυτό το χάρισμα η τηλεπαρουσιάστρια, το ψώνιο. Ότι είναι σέξυ. Το πρόσωπό της, αυτό το αθώο βλέμμα χωρίς βέβαια η ίδια να το στήνει στα μάτια της, γεννάει έκφυλα σκηνικά στη σκέψη.

Και λες. Γιατί η κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το φυσικό ατού, το προνόμιο να διαθέτει σεξ-απήλ, εγκλωβίστηκε στον αταίριαστο γι' αυτήν ρόλο της εκπομπάρχισσας; Επειδή είναι ψωνάρα με την τηλεόραση. Τι άλλο.

Συμβαίνει. Κάποιοι να μη ξέρουν, να μη θέλουν να αντιληφθούν ότι αυτό που κάνουν είναι μια αυτοπαγίδευση. Τόσο όμορφο κορίτσι λαχταριστό και ερωτικό, όπως είναι η κυρία Σπυροπούλου και θέλει με το ζόρι να γίνει πρώτη στην τηλεόραση. Να, όμως, που δεν της βγαίνει όσο κι αν την «σπρώχνουν» από το κανάλι της. Επειδή δεν «το 'χει».

Αυτό που «έχει» είναι όχι τόσο τα τροφαντά δίδυμα στο στήθος της στη ξεκούμπωτη πουκαμίσα της και οι κυπαρισσένιες ποδάρες της, όσο η φλογερή σεξουαλικότητά της στην αύρα της.

Διαβάστε ακόμα:

Αν η Τάμτα είχε γιο...