ΠΑΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ!

 

Φοβερά πράγματα. Εντελώς σουρεαλιστικά. Δεν γίνεται να τα πάρεις στα σοβαρά. Κι αν οι... δράστες τα κάνουν και τα λένε σοβαρά, μάλιστα στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Έχουμε ξεφύγει. Δεν υπάρχουν όρια. Ο καθένας αμολάει ό, τι θέλει. Να σου πω περί τίνος θέματος η κουβέντα. H τηλεπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε πριν λίγο καιρό αγωγή εναντίον του τηλεπαρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα. Επειδή ο άνδρας με τα σχόλιά του, αν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις σχόλια, «στόλισε» την γυναίκα.

Αυτά που είπε από την εκπομπή του ο Λιάγκας προκάλεσαν, κατά την Σπυροπούλου, τη... ψυχολογική της κατάρρευση. Τόσο ευαίσθητο είναι το κορίτσι. Τέλος πάντων, έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει το δίκαιο της από τα δικαστήρια και να απαιτήσει χρηματική αποζημίωση. Νόμιμο. Δεν μπορείς να πεις τίποτα.

Ο άλλος, ο Λιάγκας, για να υπερασπίσει τον εαυτό του είπε το πιο τρελλό. Ότι με την αγωγή της η συνάδελφος προσπαθεί «να... ευνουχίσει την ελεύθερη σκέψη»! Όχι, ρε.

Οι σαχλαμάρες, δηλαδή, που ακούγονται στα πρωινατζήδικα, ό, τι πιο χαμηλό κυκλοφορεί, για τον Λιάγκα είναι προϊόν... δημοσιογραφίας και ελεύθερης σκέψης. Τι άλλο θα ακούσουμε!

Άφησα το πιο απίθανο στο τέλος. Ο δικηγόρος του Λιάγκα είπε στη δίκη ότι «ο ευνουχισμός της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης ήταν μέχρι τώρα προνόμιο του Πάπα της Ρώμης». Ε, όχι, δηλαδή, να μας προκύψει Πάπισσα Κωνσταντίνα η κυρία Σπυροπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Αδωνις, ένας μανιακός της επικοινωνίας