Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Χαμός με τη διαφήμιση του Jumbo, όπου η «λαίδη» είπε «Κτύπα σαν άνδρας!». Όπως έμεινε η ατάκα του μακαρίτη Γιώργου Φούντα στην μακαρίτισσα Μελίνα Μερκούρη.

-Στέλλα, φύγε! Κρατάω μαχαίρι...

Η Μελινάρα, όμως, έδωσε το «μήνυμα» στις γυναίκες. Όταν βλέπετε μαχαίρι, ορμάτε! Γι' αυτό κάποιο «Κέντρο για την ισότητα των γυναικών» καταδίκασε το «Κτύπα σαν άνδρας!» της Άντζελας Δημητρίου, επειδή οι άνδρες επηρεασμένοι θα κοπανάνε τις γυναίκες.

Αλήθεια, ποια ακριβώς είναι η δουλειά αυτού του «Κέντρου για την ισότητα»; Πού να ξέρεις. Βρήκαν την ευκαιρία της διαφήμισης του Jumbo για να βοηθήσουν μια ελληνική επιχείρηση. Να την ρεκλαμάρουν.

Ψοφάνε τα ΜΜΕ να κάνουν σαματά. Πήραν τη θέση αυτού του «Κέντρου Ισότητας» και την έκαναν χωνί. Για βάστα, όμως, να πούμε και κάποια σοβαρή κουβέντα.

Τι θα πει ισότητα των δύο φύλων; Πρέπει να είσαι πολύ χάλιας για να βλέπεις... ισότητα και ισοδυναμία ανάμεσα στα δύο φύλα. Εγώ, για παράδειγμα, που νοιώθω και πολύ άνδρας, σε κάποια πράγματα μειονεκτώ της γυναίκας. Μην το ρίξουμε στην ανάλυση.

Από την άλλη, από την εποχή του Αδάμ και της Εύας, ο άνδρας κτίστηκε με μεγαλύτερη σωματική δύναμη από την γυναίκα. Δεν μειώνει, λοιπόν, τις γυναίκες η ατάκα της Άντζελας Δημητρίου «Κτύπα σαν άνδρας».

Διαβάστε ακόμα:

Η γριά κότα Αντζελα Δημητρίου είπε «κτύπα σαν άνδρας»