Η ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ!

 

Έχει πολύ ψαχνό αυτή η γελοία ιστορία της απόπειρας σύλληψης από την αστυνομία του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Κυριάκου Θωμαϊδη, που παραπέμπει κατ' ευθείαν στην Χιλή του Πινοσέτ. Ο δημοσιογράφος της προσωπικής του εκπομπής Η Δίκη της Δευτέρας το 'χει σκυλομετανοιώσει που δεν... συνελήφθη. Δικαιολογημένα.

Η αντίστασή του στην οπερετική επιχείρηση να τον εμποδίσουν να κάνει την εκπομπή στο κανάλι του σκάι, τελικά οφέλησε τους διώκτες του. Αυτούς που κρύβονται πίσω από την πρωτοφανή απόφαση να συλληφθεί δημοσιογράφος μέσα σε στούντιο.

Αποκαλυπτική είναι η εκπομπή του σαγώνια, Η Δίκη της Δευτέρας. Ειδικά η προηγούμενη εκπομπή και ο δημιουργός της, ο σαγώνιας Κυριάκος, παίρνει ΜΗΔΕΝ! Λειτούργησε ΑΝΤΙ-αποκαλυπτικά.

Τι θα γινόταν, ρε, κορόιδο Θωμαϊδη, αν σε μαζεύανε; Όλοι θα τρέχανε να σ' αφήσουνε. Ούτε 13 λεπτά δεν θα έχεις προλάβει να παραμείνεις κρατούμενος. Κυβέρνηση, αντιπολίτευση, οι πάντες δεν θα έχαναν την ευκαιρία να πουλήσουν το παραμύθι τους, ότι υπηρετούν την ελευθεροτυπία, ότι διαφωνούν με την προληπτική λογοκρισία. Και τότε, θα έπεφτε φως στο ποιος «έδωσε εντολή» να σε μπουζουριάζουν.

Πήρες πρέφα; Το ότι δεν έγινε η σύλληψη του σαγώνια, σχεδόν το θέμα «έκλεισε», κουκουλώθηκε. Έκαναν την μαλακία αυτοί που έχουν στο σημάδι τον Θωμαϊδη, έκανε καπάκι κι αυτός τη μαλακία να αποφύγει τη σύλληψή του, κι έτσι να μη ξεμπροστιάσει τους ενόχους.

Διαβάστε ακόμα:

Δημόσια προκληση η εκπομπή του Σαγώνια στον Σκάι