ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΡΟΥΛΑ

 

Χωρίς υπερβολή το χαρακτηρίζω «εθνικό θέμα». Ό,τι αφορά, ό,τι ακουμπά μια «εθνική» προσωπικότητα, ενδιαφέρει το έθνος. Το γένος των Ελλήνων.\

Η κυρία Ρούλα Κορομηλά είναι η «εθνική» παρουσιάστρια. Δεν ήταν, μόνο. Αφού ακόμα δεν έχει αποστρατευθεί, διατηρεί το στέμμα της «εθνικής». Υπάρχουν ένα σωρό παρουσιάστριες, όμως «εθνική» είναι μία. Η Ρούλα. Εξ ού και ο ρουλισμός. Όσοι και όσες, Ρούλες και Ρούληδες, χωρίς να έχουν το όνομα Ρούλα, μιμήθηκαν, μιμούνται την Κορομηλά.

Ο κύριος Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε την επέμβαση της δικαιοσύνης, φαντάζομαι για να προστατευθεί η διαχρονική αξία της Ρούλας Κορομηλά. Παρουσιαστής είναι και ο Φουρθιώτης, όχι ακόμα εθνικός, και χαρακτήρισε «ξευτύλες» και χυδαίους τους δημοσιογράφους εκείνους που με πρόστυχο σκεπτικό, διεστραμμένο, και για να κερδίσουν «κλικ» στα site, του χρεώσαν κουβέντες που δεν είπε σε βάρος της Ρούλας.

Η Ρούλα ήταν μέχρι χθες στο ίδιο κανάλι με τον κύριο Φουρθιώτη, ο οποίος πρόσθεσε ότι τον... απείλησαν. Για ποιο λόγο; Ποιοι; Κάποιοι, ίσως, που είναι θαυμαστές της Ρούλας. Μήπως από τον κύκλο της Ρούλας επειδή τον θεώρησαν υπεύθυνο της αποχώρησής της από το κανάλι.

Είπαμε. Το θέμα είναι εθνικό. Να ασχοληθεί επί τούτου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός δικαιοσύνης, το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Και να διερευνηθεί επισταμένως, ποια ευθύνη έχει, αν έχει ο Φουρθιώτης στη λύση της συνεργασίας της Κορομηλά με το κανάλι. Το έθνος θέλει να μάθει την αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα:

Τι 30, τι 60 για την... πρώην εθνική παρουσιάστρια