ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ;

 

Τα φτιάχνει το κορίτσι με τον γκόμενο. Τον καινούργιο γκόμενο. Την τσάκωσαν, λέει, σε βραδυνή έξοδο κι όλα τα μέσα, που το ένα αναμεταδίδει ό,τι αρπάξει από το άλλο, συμφώνησαν: Το κορίτσι είναι πάλι ερωτευμένο. Πού το ξέρουν; Επειδή χώρισε με τον εφοπλιστή και μπήκε στη ζωή της νέος άνδρας, κάποιος Σουηδός τραγουδιστής.

Είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή. Η οποία κράτησε μία εβδομάδα, ένα μήνα, ένα χρόνο, δέκα χρόνια. Πού το ξέρουν τα τζιμάνια της δημοσιογραφίας ότι μια γυναίκα επειδή κάνει σεξ, επειδή έχει μία σχέση, είναι σίγουρα και... ερωτευμένη.

Στην περίπτωση της κυρίας Ελένης Φουρέιρα, που πολυαπασχολεί τα μήντια για τις ερωτικές(;), σεξουαλικές(;), φιλικές σχέσεις της, σήμερα μ' αυτόν, αύριο με τον άλλον. Τελείωσε, λέει, το love story με τον εφοπλιστή, του έδωσε απολυτήριο, της έδωσε απολυτήριο, ας μας πουν οι παπαράτσι τι ακριβώς συμβαίνει. Έχει σημασία τι ακριβώς συνέβη.

Μη μας κοροϊδεύουν με την καραμέλα σε κάθε ζευγάρωμα κάποιας, κάποιου της showbiz. Βρήκε το νέο έρωτα. Ζει μεγάλο έρωτα. Πάλι; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος, ρε; Όσες φορές βρίσκεται στο κρεβάτι για να κάνει σεξ με διαφορετικό παρτεναίρ.

Διαβάστε ακόμα:

Να επέμβει ο Αρειος Πάγος για τη Ρούλα