ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ!

 

Φάτσα ξεχωριστή ο Δήμος Βερύκιος. Αν με ρωτήσεις ποια είναι η γνώμη μου, θα πω ότι πρόκειται για δημοσιογράφο που δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά. Ακόμα κι αν λέει αλήθειες, ακόμα κι αν αποκαλύπτει πράγματα ουσίας.

Φαίνεται ότι ήρθε το τέλος της παρουσίας του στον Alpha, παρ' ό,τι , όπως ο ίδιος ο Βερύκιος υποστηρίζει, συνδέεται με σχέση φιλίας και εκτίμησης με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά.

Ποιος Κοντομηνάς, όμως! Κουμάντο στο κανάλι δεν κάνει ο ιδιοκτήτης του, αλλά «οι καθεστωτικές δυνάμεις του Alpha», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Βερύκιος. Και δεν είναι αυτή η μοναδική ανοησία στον διάλογό του που είχε με την... Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σουρεαλιστικό να συνομιλεί στον αέρα ο Βερύκιος με την... Τσιμτσιλή και να λέει ότι είναι του δόγματος «Τόπο στα νειάτα», ότι τα γέρικα τα άλογα τα σκοτώνουν, τους κάνουν ειδικό ντοπάρισμα για τη μέγιστη απόδοση, ότι να ξέρει ο καθένας πόσο ζυγίζει και πότε να αποσυρθεί από τη σκηνή.

Τι διάλογος, αλήθεια, μπορούσε να γίνει με την κυρία Τσιμτσιλή όταν ο Βερύκιος αφού είπε πως δεν πήρε μία για τη συμμετοχή του στην εκπομπή της, άρχισε να παρλάρει μία περίεργη γλώσσα. Ότι εμείς οι «επιθετικοί» της μεγάλης οικογένειας του Alpha, οι πιστοί της φανέλας χαιρόμαστε που έρχονται Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη.

Δεν μπορώ να μη σχολιάσω. Τεράστια μεταγραφή η Μαρία Ηλιάκη. Μιλάμε για επίπεδο. Άρα, δεν είναι παρωδία η κουβέντα του Βερύκιου, ότι στην εκπομπή της Τσιμτσιλή έκανε ψυχοθεραπεία, και μετά έπεφτε με τα μούτρα στο ελεύθερο ρεπορτάζ, στο γυρίζοντας και μυρίζοντας, για τη συλλογή «ψαριάς».

Να το κλείσουμε. Κάνω τον μακάκα, λέει ο δημοφιλής Δήμος, δεν είμαι μακάκας. Η περιφρόνηση στο πρόσωπό μου δεν ήταν στο... πρόσωπό μου, αλλά στο πρόσωπο του Κοντομηνά. Αυλαία.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσες φορές... ερωτεύεται η Ελένη Φουρέιρα