ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Όλοι οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού γνώριζαν τον τσακωμό του Φορτούνη, από τη μία και από την άλλη των Μανιάτη, Τσόρι Ντομίγκες. Γιατί, όμως, δεν ανέφεραν το γεγονός στα μέσα που εργάζονται; Υποτίθεται ότι κάνουν λειτούργημα και εργοδότης τους είναι το μέσο, εφημερίδα, ραδιόφωνο, site, όχι η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, για να κάνω κι εγώ ρεπορτάζ, οι περισσότεροι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού φοβούνται τον Καραπαπά. Δεν θα ήθελαν να χάσουν την επαφή μαζί του και γι' αυτό την έπνιξαν την είδηση. Και κάποιοι, που δεν υπολογίζουν κανέναν Καραπαπά, επίσης δεν έγραψαν τίποτα για να μην εκθέσουν στα μέσα τους τους συναδέλφους τους.

Ο Μαρινάκης είναι υπέρ της ελευθεροτυπίας. Γι' αυτό, άλλωστε, έχει εμπλακεί στην πολιτική και στα μήντια, θέλει να πάρει και κανάλι. Σε κάθε ευκαιρία ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού λέει στους ρεπόρτερ της ομάδας: «Γράφετε ό,τι βλέπετε. Η αλήθεια κάνει καλό, η κριτική μας βοηθάει».

Διαφορετική αντίληψη έχει ο Καραπαπάς, παρ' ό,τι είναι δημοσιογράφος. Μεγάλων κυβικών δημοσιογράφος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι του δόγματος «Κρεμλίνου», που άρχισε να εφαρμόζεται στον Παναθηναϊκό επί εποχής Απόστολου Νικολαϊδη. Οι δημοσιογράφοι της ομάδας θα γράφουν μόνον ό,τι κρίνει συμφέρον ο σύλλογος.

Διαβάστε ακόμα:

Τρακόσια χρόνια τούρκικα πίσω!