ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΙΣΩ!

πηγή: Intime
 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κάποια ομαδίτσα εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη με 14-0. Το λέω αμέσως. Αυτό δεν είναι είδηση. Είναι ένα «γεγονός» που δεν αναφέρεται! Διαφορετικά, αν κάνεις ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, του δίνεις αξία. Υποτιμάς, δηλαδή, τον ΠΑΟΚ. Και, βέβαια, τον κόσμο.

Το πιο φοβερό. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ομαδούλα, που δεν αναφέρω ούτε το όνομά της, με 14-0, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει την εν λόγω ομαδίτσα με 2-0. Άρα;

Άρα, είσαι μαλάκας αν βγάζεις συμπεράσματα! Και κάνεις κιόλας... συγκρίσεις ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Μπήκα στη δουλειά κι άρχισα να διαβάζω αγγλικό τύπο. Έπαιζε αγγλική ομάδα στην Ευρώπη και το ματς όχι μόνον δεν... εμφανιζόταν στην πρώτη σελίδα των ταμπλόυντ, αθλητικά φύλλα δεν υπάρχουν στο νησί, αλλά περνούσε ως μονόστηλο στις μέσα σελίδες. Αυτή την αξιολόγηση κάνανε οι άνθρωποι.

Εδώ τι γίνεται. Δίνει ματσάκι προετοιμασίας σήμερα η ελληνική ομάδα με κάποια άγνωστη, 17ης κατηγορίας και το «γεγονός» αντιμετωπίζεται ζωντανά, άμεσα, λες και γίνεται ημιτελικός του τσάμπιονς ληγκ, τουλάχιστον. Ό,τι συνέβη το κάθε... δευτερόλεπτο. Αν σηκώθηκε οργισμένος από τον πάγκο ο Κετσμπάγια, αν έπιασε το πόδι του ο Πέλκας.

Δεκαετία του '50. Το πάλαι ποτέ ΠΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, έστηναν τουρνουά Χριστουγέννων και Πάσχα με τη συμμετοχή μιας ξένης ομάδας. Τότε να δεις! Επειδή έχανε π.χ. ο Ολυμπιακός από την Αούστρια Βιέννης, ερχόταν ισοπαλία ο Παναθηναϊκός. Και σήμερα, μετά από 60 χρόνια, γράφουν ότι η μία ομάδα κέρδισε 14-0 και η άλλη μόνον 2-0.

Διαβάστε ακόμα:

Με Ντε λα Μπέγια δεν τσουλάει το καράβι