Ο ΡΕΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΜΜΟS ΠΟΣΕΣ... ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΘΑ ΠΙΕΙ

 

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αντιπροσωπευτικός και αγαπημένος τραγουδιστής της παρακμιακής Ελλάδος θα εμφανιστεί για μια φορά ακόμα, για ένα καλοκαίρι ακόμα στην Μύκονο. Στο γνωστό και πανάκριβο μαγαζί της Μυκόνου, το NAMMOS. Ένα χιλιάρικο το κεφάλι στην ξευτύλα, για πάρτη του Ρέμου. Και άνευ «ζημιών». Άρα, ο λογαριασμός ξεκινάει από δέκα χιλιάρικα σ' έκαστο από τα καλά τραπέζια των δέκα ατόμων. Καθε τραπέζι και μια δεκαρού. Υπάρχουν τραπέζια στο «Nάμμος» και στη.. φτήνεια, 500 ευρώ το άτομο, Ρέμος είναι αυτός, μακράν το πρώτο όνομα της νύχτας, για τους χαρτωμένους.

Και πέφτουν τα σχετικά σχόλια, από τους γνωστούς κατινισμούς μέχρι τις αναλύσεις πολιτικού προβληματισμού, ότι η βραδιά Ρέμου αποτελεί πρόκληση στην Ελλάδα που πεινάει, στην Ελλάδα της πιο σκληρής οικονομικής κρίσης.

Λεφτά υπάρχουν! Κι όχι μόνον, αλλά και ξοδεύονται στην Μύκονο. Το μαγαζί ξέρει σε ποιους απευθύνεται και γι' αυτό έχει φιξάρει αναλόγως τον πανάκριβο τιμοκατάλογο. Στους αξιότιμους πελάτες προσφέρεται και «δωρεάν» σαμπάνια. Όχι μόνον Ρέμος ζωντανός και καλοκαιρινός σε πίστα επάνω στο κύμα. Κάποιοι τα 'χουν και το δείχνουν στο NAMMOS. Και είναι περισσότερο προκλητικοί όχι σ' αυτούς που δεν έχουν, αλλά σ' αυτούς που έχουν. Όπως το λέω. Κάποιοι ματσωμένοι στην Ελλάδα τους έχουν για φτύσιμο όσους ξεσαλώνουν στις μεταμεσονύχτιες κραιπάλες επίδειξης στην Μύκονο.

Γύρευε πόσο είναι το πακέτο του Αντώνη Ρέμου. Δεν θα πεις ότι είναι πολλά τα χρήματα που θα κάνει παντελόνι, ούτε λίγα. Είναι τόσα όσα «φέρνει», όσα «δικαιούται». Πόσα; Αν τα έπαιρνε σε σαμπάνιες ο τραγουδιστής πόσα, λες, κασόνια θα ήταν αρκετά; Εξαρτάται ποια μάρκα σαμπάνια πίνει ο Ρέμος.

Διαβάστε ακόμα:

Καναλάρχες με 45άρια πιστόλια