ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ... ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

πηγή: Intime
 

Ο πόλεμος για τις άδειες στην τηλεόραση. Ποιοι από τους 11 υποψήφιους καναλάρχες θα πάρουν τις 4 εθνικής εμβέλειας συχνότητες. Ο Αλαφούζος του Σκάι έβγαλε τα εξάσφαιρα. Μίλησε για αθέμιτο ανταγωνισμό. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης ζητάει άδεια με στελέχη στην τηλεοπτική του εταιρεία που εργάζονται στον συγκυβερνήτη και υπουργό Πάνο Καμμένο. Ότι ο άλλος υποψήφιος καναλάρχης, ο πρώην ΚΚΕ κατασκευαστής Καλογρίτσας έχει «ειδικού τύπου» σχέσεις με τον υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά.

Το πιο φοβερό. Αν δεν μου δώσουν άδεια, είπε ο ιδιοκτήτης του Σκάι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, εμείς θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε! Χωρίς άδεια. Τι σημαίνει αυτό;

Ο και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού δεν αισθάνεται... ραδιοπειρατής, ούτε τηλεκουρσάρος. Σε μια επεισοδιακή συζήτηση ο Σκάι-μαν δήλωσε ότι πολιτικά διώκεται από την κυβέρνηση, ότι η εφημερίδα του Μαρινάκη «Παραπολιτικά» ανακυκλώνει ψεύδη σε βάρος του, ότι πήρε δάνειο προσωπικό για να επιβιώσει το κανάλι του, ότι έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την αντισυνταγματικότητα της κυβερνητικής διαδικασίας στις τηλεοπτικές άδειες.

Διαβάστε ακόμα:

Λόγω της αδυναμίας του Αλαφούζου στην κόρη του