ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ... ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ

πηγή: Intime
 

Το μεγαλύτερο φαβορί για να πάρει άδεια από τους υποψήφιους καναλάρχες ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Γιατί; Επειδή μπήκε στη διαδικασία της αδειοδότησης να εξασφαλίσει τη μία από τις τέσσερις άδειες με κάθε τίμημα! Αν χρειαζόταν θα έδινε και τόσα εκατομμύρια όσο αξίζουν στη σούμα δύο από τα 50 παπόρια του.

Προετοιμασμένος για όλα ήταν ο Μαρινάκης, όταν φυλακίστηκε στην απομόνωση της πλειοδοσίας. Και να μείνει μια εβδομάδα στο «μπουντρούμι», όχι μονάχα τρεις νύχτες, και να κτυπήσει την άδεια με ακόμα μεγαλύτερο ποσό. Πολύ περισσότερο όταν ο «αντίπαλός» του, ο Αλαφούζος είχε εξασφαλίσει την πρώτη άδεια με τα λιγώτερα λεφτά και με τα λιγώτερα «κτυπήματα».

Συντριβή έπαθε από τον Αλαφούζο ο Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πλήρωσε, βέβαια, πολύ χοντρό τίμημα, πέραν από κάθε προσωπικό του υπολογισμό, όμως τελικά απέκτησε άδεια... μόνο με 43,6 εκ. Ο δε Μαρινάκης «κέρδισε» την άδεια με 73,9 εκ. Και οι δύο αγόρασαν από το μπακάλικο του Σύριζα το ίδιο πράμα, εντελώς το ίδιο, με τόσο... διαφορετικό ποσό.

Διαβάστε ακόμα:

Διαπλεκόμενοι είναι και οι δημοσιογράφοι