Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤΣ

 

Αυτά που συμβαίνουν στο Χόλυγουντ, στον κόσμο των σταρ, δεν υστερούν σε «κινηματογραφικότητα» από τις ταινίες που οι ίδιοι πρωταγωνιστούν. Ακραίες καταστάσεις. Δράματα. Γελοιότητες. Ο διάσημος ηθοποιός έχει μια προσωπική ζωή έξω από τα όρια της καθημερινότητας που χαρακτηρίζει τους κανονικούς ανθρώπους. Αυτή είναι η αλήθεια.

Έγινε το μπαμ με την οσκαρική Τζούλια Ρόμπερτς. Επιβεβαιώνονται οι υποψίες της διπλής ζωής της με τον εραστή της Όουεν Ουίλσον, τον συμπαθέστατο ηθοποιό που πριν εννέα χρόνια είχε κόψει τις φλέβες του, αλλά δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει.

Χόλυγουντ. Πηδιόμαστε μεταξύ μας, εμείς οι κάτοικοι του πλανήτη Χόλυγουντ. Αυτοκτόνησε ο Κερτ Κομπαίην, ο αρχηγός των «Νιρβάνα» και η αλήτρα γυναίκα του Κόρτναιη Λαβ τα έφτιαξε με τον αθώο Owen Wilson και τον μύησε στα βαριά ναρκωτικά. Μέγας, θυελλώδης έρωτας μετά του Ουίλσον με την Καίητ Χάντσον, η οποία του ζητούσε να κόψει τις ηρωίνες, διαφορετικά θα τον εγκαταλείψει.

Έτσι κι έγινε. Κι όταν η Χάντσον άρχισε να βγαίνει μ' άλλον, ηθοποιό βέβαια, ο Ουίλσον το πήρε στραβά και πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του. Δεν είναι σίγουρο αυτό, ότι η πραγματική αιτία ήταν τα ναρκωτικά. Ο πρεζάκιας, επειδή είναι πρεζάκιας, δεν θέλει να ζει άλλο. Ποιο είναι το νόημα.

Παντρεμένη με τον τραγουδιστή Λάιλ Λόβε η Τζούλια Ρόμπερτς γνωρίζεται με τον αρραβωνιασμένο καμεραμάν Ντάνυ Μόντερ, και γίνονται επιτόπου ζευγάρι. Παντρεύτηκαν πριν 12 χρόνια, έκαναν τρία παιδιά, αλλά...

Πλούσια η ατζέντα της Τζούλιας Ρόμπερτς σε ερωτικούς δεσμούς. Κι δεν της φαίνεται, ε; Όλες οι σχέσεις της με ηθοποιούς πασίγνωστους. Τελικά, με την «αδελφή ψυχή», τον σχεδόν συνομήλικό της, Όουεν Ουίλσον η 48χρονη Τζούλια Ρόμπερτς εξελίχθηκαν σε φλογερό ζευγάρι. Η καλύτερη των παπαράτσι. Και γαμώ τα πρωτοσέλιδα.

Διαβάστε ακόμα:

Το «κόλπο» Τσίπρα με Μαρινάκη