ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «4»

 

Άσε τι λένε. Κυβερνητικοί, παρακυβερνητικοί και παρακρατικοί. Για το σουξέ, λέει, το γκραν πετυχημένο κόλπο σχετικά με τις 4 άδειες στα νέα κανάλια. Της πιάτσας είμαστε, εννοώ ζούμε από πολύ κοντά, από απόσταση αναπνοής το τι παίζεται σ' αυτούς που πήραν την άδεια και σ' εκείνους που υποτίθεται έμειναν στην απ' έξω.

Σου λέω ένα και παίρνεις μυρουδιά. Οι μεν που δεν πήραν άδεια δεν το βάζουν κάτω, οι άλλοι που πήραν άδεια είναι στο ψάξιμο. Πού είμαστε, τι κάνουμε.

Όλα είναι στον αέρα. Και κάθε μέρα σκάει ένα νέο σενάριο. Ο τάδε με τον τάδε, μετά σπάει η συμφωνία με τον τάδε και αρχίζει νιτερέσο με τον δείνα, ο οποίος δείνα μιλάει και μ' άλλον δείνα.

Τα πάντα τα ορίζει το συμφέρον, βέβαια. Δηλαδή; Οι άνθρωποι βλέπουν ότι δεν βγαίνει το έργο. Και ακόμα ότι σε πλεονεκτική θέση βρίσκονται ο Κυριακού και ο Αλαφούζος. Που κι έχουν κανάλι και πήραν άδεια. Άρα αν, λέμε αν, ξεκαθαρίσει τελικά η δουλειά, τότε στο νέο ξεκίνημα οι άλλοι θα έχουν μείνει πίσω και οι Αλαφού, Κυριακού, θα μοιραστούν την διαφημιστική πίτα.

Διαβάστε ακόμα:

Στα μαχαίρια ο Αλαφούζος με τον αδελφό του