ΛΙΑΓΚΑΣ, ΣΚΟΡΔΑ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤ ΠΗΤ- ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ

 

Χωρίζουμε, είπαν μ’ ένα στόμα Λιάγκας και Σκορδά, αλλά θα μας...ενώνουν τα παιδιά μας. Το παραμύθι. Παντρεμένοι δέκα χρόνια οι δύο τηλεπαρουσιαστές και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και στη ζωή, όχι μόνον στη τηλεόραση, χωρίς να λένε το γιατί. Λένε το άλλο. Ότι και χωρισμένοι θα παραμένουν...ενωμένοι, ότι θα τους ενώνει η αγάπη για τα παιδιά τους.

Αλήθεια. Γιατί κάποιος που χωρίζει, όπως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, να αισθάνονται την ανάγκη να ενημερώσουν σχετικώς το κοινό; Άντε και το κάνουν. Πως; Σα να κάνουν εκπομπή πρωινατζήδικη. Μ’ ένα ψέμα. Ότι τους ενώνουν τα παιδιά τους.

Ούτε ένας στο εκατομμύριο απ’ όσους χωρίζουν δεν συνεχίζει να αισθάνεται...ενωμένος, αισθηματικά, σεξουαλικά, με το πρώην έτερον ήμισυ. Άλλο η σχέση η αιώνια με το παιδί που έκαναν μαζί. Με παιδιά που έφεραν στη ζωή. Άλλο η αγάπη η παντοτινή προς τα παιδιά, άλλο η...ένωση των δύο πρώην και αφού χωρίσουν.

Το άλλο το κουφό το διέπραξαν οι καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι. Βόμβα, λέει. Χώρισαν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Η έκπληξη, λέει. Πράγματι, έχουν δίκαιο όπως το γράφουν. Επειδή είναι σπάνιο, εντελώς απίθανο, δύο παντρεμένοι κάποια στιγμή να χωρίσουν.

Και γιατί προέκυψε ο χωρισμός; Δεν χρειάζεται να ξέρεις. Σίγουρα υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι. Εκεί σταματάς. Μέχρι εκεί. Μην το πάνε μέχρι το έργο όπως έπαιξε ανάμεσα σε Μπράντ Πητ και Αντζελίνα Ζολύ, που αυτοί σκοτώνονται για την κηδεμονία των παιδιών τους. Τουλάχιστον, οι Λιάγκας, Σκορδά είναι...ενωμένοι μεταξύ τους και μετά το χωρισμό, λόγω των δύο παιδιών.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κατερίνα Καινούργιου πουλάει όχι... μπρόκολα