ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑΣ

 

Μπαίνεις στο σινεμά αν στην ταινία παίζει ο Μπρατ Πήτ; Προσωπικά επειδή τον γουστάρω, είναι και πολύ καλός ηθοποιός, δεν θα πω «όχι». Εσύ πιθανόν να μη μπεις στον κινηματογράφο. Αν στο ίδιο φιλμ παίζει και ο Μπίλυ Μπομπ Θόρτον; Άλλη δυνατή φιγούρα του Χόλυγουντ. Δυνατή και αξιόλογη.

Ας υποθέσουμε ότι δεν σε συγκινεί ο ανταγωνισμός δύο πρώτης γραμμής ηθοποιών. Ανταγωνισμός, βέβαια, ακόμα κι αν στο έργο είναι φίλοι, συνέταιροι, συγγενείς, συνεργάτες ως ληστές,ως μπάτσοι. Πάντα ο επαγγελματίας σε κάθε δουλειά προσπαθεί όχι απλά να είναι καλός, αλλά να κλέψει την παράσταση από τον συνάδελφο.

Ας υποθέσουμε ακόμα ότι μόνον 50-60 π.χ. στους εκατό ιντριγκάρει μία ταινία με τους δύο πρώην συζύγους της Αντζελίνα Ζολί. Τον Νο2 61χρονο Μπίλυ και τον Νο3 σύζυγο 53χρονο Μπράτ. Οι 50-60 σίγουρα θα γίνουν 70-80 στους 100 αν πλακωθούν τα στημένα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία Θόρτον και Πήτ τσακώνονται στα γυρίσματα. Ή άλλοτε βρίζονται, άλλοτε κάνουν παρέα και μεθάνε με ούζο και ουϊσκια ενθυμούμενοι την Αντζελίνα.

Ένα προιόν, είτε αυτοκίνητο και σαπούνι, είτε βιβλίο και ταινία, όσο καλό κι αν είναι, για να κάνει ταμείο, να μαζέψει φράγκα, έχει ανάγκη από προμοτάρισμα. Όχι απλά να γίνει γνωστό σ’ όσο περισσότερο κόσμο γνωστό, αλλά να προκαλέσει, να ερεθίσει το ενδιαφέρον.

Ευκαιρία.Ψήνεται ταινία με Μπρατ Πήτ και Μπίλυ Θόρτον. Η παραγωγή θα τους πει πως θα ξηγηθούν. Αν, δηλαδή, πριν τη προβολή της ταινίας, οι δύο σταρ θα το παίζουν φιλαράκια ή θα παίζουν μπουνιές.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ομπάμα στην Αθήνα ήταν πιστός στην Μισέλ