ΑΛΕΝΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ

 

Το κορίτσι έχει προσόντα και είναι καταδικασμένη να τα δείχνει, προσφορά στον καθένα χάρη των μέσων κοινωνικής διχτύωσης, όπως τα λένε. Όλες οι δικαιολογίες για πάρτη της 24χρονης Αλένα Σίσκοβα, περι αυτής ο λόγος, επειδή κάνει τα πάντα προκειμένου να δηλώσει την καυτή παρουσία της ως fashion model κι όχι μόνον...

Είναι το μοντελάκι η Αλένα που δεν της φθάνει να κυκλοφορεί στη σκιά της Ιρίνα Σαϋκ, και με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, θα ανταγωνιστεί σε δημοσιότητα την πρώην του Κριστιάνο. Η Αλένα χαίρεται τον...έρωτα της με τον κατά επτά χρόνια νεώτερο της, γιο ενός Ρώσου μεγιστάνα και γι’ αυτή τη σχέση της εισπράττει ήδη παγκόσμιο γκελ.

Παντρεύτηκε έναν μιγά ράπερ, μπασταρδεμένο Ρώσο, τατάρικης καταγωγής, έκανε και μία κόρη το 2012, δεν της βγήκε το έργο, και τώρα η Ρωσίδα καλλονή πάει για άλλα, με τον 17χρονο γιο μεγαλοβιομήχανου χημικών.

Χιλιάδες κορίτσια στη γη ονειρεύονται την καριέρα της Ιρίνα Σαϋκ, της Αλένα Σίσκοβα. Κι αυτές, οι μοντέλες δεν είναι εκείνες που αποφασίζουν για τον εαυτό τους, αλλά ο γυαλιστερός και αδίστακτος, ο ωμός στις επιταγές του κόσμος της μόδας.

Η Αλένα έγινε, την έκαναν μοντέλο από τα 13 της χρόνια και όταν βγήκε δεύτερη Μις Ρωσία το 2012 παράτησε το πανεπιστήμιο, όπου υποτίθεται σπούδαζε νομικά και μπίζνες, για να βρει το δρόμο της στις πασαρέλες και στα εξώφυλλα περιοδικών.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λιάγκας, η πεθερά και τα γερμανικά ομόλογα!