ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Δεν είναι της πλάκας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. Σε καμία περίπτωση. Και σοβαρός είναι, και έξυπνος, και έχει πάρει πρέφα όσα χρειάζεται να γνωρίζει το αφεντικό στην ΠΑΕ. Τι μαλακίες, λοιπόν, είναι αυτές που γράφουν, για τον Ουζουνίδη. Όπως με τον Αναστασίου. Όπως με τον Στραματσόνι.
Ότι πάλι ο πρόεδρος είναι... ικανοποιημένος!

Ικανοποιημένος, λέει, ήταν ο Αλαφούζος με τον Στραματσόνι, μέχρι την τελευταία ημέρα που ο Ιταλός βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. Κι όταν τον απομάκρυνε, για να φέρει τον Ουζουνίδη, ο πρόεδρος, λέει, συνέχιζε να είναι... ικανοποιημένος με τον Στραματσόνι.

Αυτή ήταν η «γραμμή» της ΠΑΕ, αυτό γράφανε οι δημοσιογράφοι. Ενώ ο Αλαφούζος «έβραζε» κατά Στραματσόνι, άλλο ότι για λόγους οικονομικούς καθυστερούσε να τον «στείλει».

Με τον Ουζουνίδη. Είναι αδύνατον να παίζει... ικανοποίηση για έναν προπονητή που μετράει μόλις ώρες στον Παναθηναϊκό. Η «γραμμή», όμως, είναι ότι... όλα άλλαξαν στην ομάδα, λόγω... Ουζουνίδη. Αυτα γράφουνε. Φτιάχνουν κλίμα. Φαιδρότητες.

Αν δεν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, με Ουζουνίδη στον πάγκο, θα γράφανε το άλλο. Πώς δεν μπορεί να κριθεί ακόμα και τόσο ενωρίς ένας προπονητής. Πήρε την νίκη ο Παναθηναϊκός και... κρίνεται κιόλας ο Ουζουνίδης. Και είναι...ευχαριστημένος ο Αλαφούζος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο μυστικός διάλογος του Ουζουνίδη με τον Μπεργκ