ΡΕ, ΜΗΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΡΟΣ

 

Μαγκιά. Ψηφίζω Τσίπρα, άρα είμαι αριστερός. Κι όχι μόνο. Είμαι και προοδευτικός. Θέλω το καλό της Ελλάδος. Μαγκιά επίσης είναι να λες σήμερα ότι ναι μεν ψήφισα Τσίπρα, αλλά το μετάνοιωσα. Οπότε συνεχίζει ο έτσι να είναι αριστερός, προοδευτικός, φιλολαϊκός.

Στο κόλπο και ο συμπαθής διασκεδαστής κύριος Γιάννης Ζουγανέλης. Το ‘ριξα στον Τσίπρα, είπε, αλλά ο Τσίπρας αποδείχθηκε παραμύθης. Το είπε και ξαλάφρωσε ο καλλιτέχνης. Ότι ο πρόεδρος του Σύριζα μας δούλεψε, ότι άλλα είχε υποσχεθεί και τελικά μας έριξε στο λούκι.

Το πιο φοβερό είναι άλλο. Οτι όλοι αυτοί που ψήφισαν Τσίπρα και την έχουν κάνει γυριστή, μέσα και ο Ζουγανέλης, λένε ότι ποτέ δεν ψήφισαν δεξιά. Φοβερό. Ανεπανάληπτο. Να ψηφίζεις Τσίπρα και να λες πως δεν ψήφισες δεξιά. Λες και βλέπουν τους πολιτικούς με... φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Είμαι Παναθηναϊκός, όχι Ολυμπιακός. Ψήφισα δεξιοπόδαρο πρωθυπουργό με αριστερή φανέλα. Έτσι το βλέπουν. Η φανέλα του Σύριζα έχει... ιδεολογική διαφορά από εκείνη της ΝΔ. Η φανέλα! Έτσι πάει. Ότι ο γνωστός βάζελος Τσίπρας κυκλοφορεί ως αριστερός επειδή φοράει κατακόκκινη φανέλα, αλλά και σλιπάκι με ροζ πουά.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πάντα όλα στην ξευτύλα