Η ΓΚΟΜΕΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

 

Τα’ φτιαξε με τον Ισπανό παίδαρο του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία η κυρία Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή. Ποιός δεν την ξέρει! Όχι απαραίτητα ως αοιδό, ως καλλιτέχνιδα να ‘ουμε.

Φοβερό, ε; Να μην έχεις πάει ποτέ σε κέντρο που εργάζεται, να μη ξέρεις ούτε μια αράδα από κάποιο σουξέ της (αλήθεια, έχει και από τέτοιο;), αλλά σχεδόν κάθε μέρα να την τρως στη μάπα. Την κυρία Φουρέιρα μέσω διαδικτύου.

Φοβερό; Όχι μόνο, και εξόχως αποκαλυπτικό! Μία κάτω από το μέτριο τραγουδίστρια (δεν φταίει σ’ αυτό η ίδια... ), παίζει πολύ δυνατά επικοινωνιακά (ούτε και σ’ αυτό φταίει η ίδια... ), χάρη και μόνο των κατά καιρους ερωτικών σχέσεων της. Ποιό είναι το αποκαλυπτικό αν δεν είναι αυτό, δηλαδή τι φαγάκι πασάρουν τα μέσα και με τι τρέφεται το αξιοσέβαστο κοινό.

Χωρίσε η κυρία Φουρέιρα, επιτόπου προλαβαίνουν το νέο να το μπουμπουνίσουν. Και ποιόν χώρισε; Αυτόν με τον οποίο ήταν ερωτευμένη μέχρι τα μπούνια. Και ξαναχωρίζει η Φουρέιρα, που σημαίνει ότι τα έχει φτιάξει μ’ άλλον, τον οποίον άλλον επίσης μέχρι τα μπούνια ερωτεύθηκε.

Ε, πως! Το λένε και τα μήντια. Πως κάθε φορά με τον νέο αμόρε το κορίτσι είναι τρισευτυχισμένο. Καλώς πράττει. Δεν κρίνουμε, άλλωστε, την προσωπική της ζωή, έστω κι αν φτιάχνεις σήριαλ με επεισόδια το ένα ίδιο με το προηγούμενο.
Κρίνουμε τη συμπεριφορά των μέσων, που παίζουν μπάλα με κάποια ανύπαρκτα πρόσωπα, ένα από τα οποία είναι η Φουρέιρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ