Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

 

Tσίμπησαν πάλι οι γάβροι με τις «αποκαλύψεις» του Αλέξη Κούγια για τον Νικόλα Πατέρα. Εδώ και 35 συναπτά χρόνια και κατά σύστημα ο δικηγόρος κάνει την πλάκα του και, στον αγώνα του για καθαρό ποδόσφαιρο, ψαρεύει στα δίχτυά του τα κορόιδα της πιάτσας. Αμολάει βόμβες αυτός, και τα κορόιδα, που δεν είναι μόνο κορόιδα αλλά και πονηροί, κατά τα συμφέροντά τους, ή τον αποθεώνουν, ή τον φτύνουν ως υβριστή.

Ούτε σκέψη να απολογηθούν στον κόσμο τους αυτοί που σήμερα ρεκλαμάρουν τις καταγγελίες του Κούγια, αν αύριο ο δικηγόρος παραδεχθεί δημόσια για μια φορά ακόμα ότι... έκανε λάθος. Ότι δεν ισχύουν όλα όσα είπε για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον άλφα και τον βήτα, που στο παρελθόν τους είχε στήσει στα έξι μέτρα.

Για τον Αλέξη Κούγια, και έχει δίκαιο, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι δημόσιος καμπινές κι αυτός, σκέτο πήτ-μπούλ, ένα ροτβάιλερ της εξυγίανσης, δεν διστάζει να δυσφημεί όχι το ποδόσφαιρο, αλλά το μπουρδέλο, θεσμό από αρχαιοτάτων χρόνων, τόπο εργασίας και κοριτσιών που συντηρούσαν οικογένειες.

Μπουρδέλο το ποδόσφαιρο. Δεν κατάλαβα. Μόνον το ποδόσφαιρο; Η Ελλάδα, το κράτος της είναι μπουρδέλο, με την έννοια που προσδίδει στο πρωτάθλημα ο Αλέξης Κούγιας. Αποκλείεται στα γήπεδα να βρεις μοσχολίβανο, μέντα και κεχριμπάρι.

Όσο γι’ αυτούς που κάνουν το δικό τους παιχνίδι με τις «αποκαλύψεις» του ανεξάντλητου Αλέξη Κούγια, κάτι ψιλό. Όταν ένα μέσο χαρακτηρίζει Αποκαλύψεις τις όποιες κατηγορίες του Κούγια και του καθένα σε βάρος επώνυμου, τότε υιοθετεί, τότε συμφωνεί με τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Ισχυρίζεται π.χ. ο Κούγιας ότι ο Πατέρας είναι ένοχος για τούτο και το άλλο. Ακόμα κι’ αν έχει δίκαιο ο δικηγόρος, δεν υπάρχει «αποκάλυψη», αν αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Διαβάστε ακόμα:
Η ΑΛΗΤΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ