Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δηλώνει καραγκιόζης. Γιατί το κάνει αυτό; «Είμαι καραγκιόζης...» λέει, και το λέει στα ίσα, και σοβαρά. Είναι πράγματι καραγκιόζης ο πρώην εκδότης και επιχειρηματίας που πλέον ασχολείται επαγγελματικά με την τηλεόραση;

Λοιπόν. Το ερώτημα είναι σοβαρό και αποκαλυπτικό. Πιθανόν να αποκαλύπτει συμπεριφορές παρουσιαστών και κάθε ψώνιου που κυκλοφορεί ως τηλεπερσόνα. Είναι, λοιπόν, καραγκιόζης ο Πέτρος Κωστόπουλος ή παραδέχεται τον καραγκιοζισμό του για να πείσει ότι δεν είναι καραγκιόζης. Όλους εκείνους που τον θεωρούν καραγκιόζη.

Στον Θέμο Αναστασιάδη ο Κωστόπουλος είπε: «Στο φτερό δεν πήγα στο survivor.Ήμουν στο να πάω, να μην πάω. Ξέρεις ο κάθε καραγκιόζης σαν εμένα σκέφτεται να κάνει καμιά αρκουδιά, καμιά μαλακία. Η μικρή μου κόρη μου είπε Μπαμπά, καλά που δεν πήγες, γιατί θα γινόσουν ρεζίλι. Έχει δίκιο. Εμείς που ασχολούμαστε με τη showbiz είμαστε πιο μεγάλα ψώνια. Τελικά, αυτοί που θέλουν να γίνουν γνωστοί είναι χειρότεροι».

Λοιπόν. Από ψωνίλα βγαίνει στην τηλεόραση ο 63χρονος Κωστόπουλος ή για το μεροκάματο; Πέρα απ’ αυτό. Είναι καραγκιόζης , παριστάνει τον καραγκιόζη ή ισχυρίζεται ότι είναι καραγκιόζης για να κρύψει τον καραγκιοζισμό του. Για να μην τον αντιμετωπίζουν ως καραγκιόζη. Επειδή ποιός θεωρεί πραγματικό καραγκιόζη εκείνον που παραδέχεται ότι είναι καραγκιόζης;

Γνώμη μου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι καραγκιόζης. Σε καμία περίπτωση. Απλά δεν θα ήθελε να έχει αυτήν την επαγγελματική παρουσία που έχει στα κανάλια. Καραγκιόζης είναι ο Ντόναλντ Τραμπ που είχε δική του εκπομπή στην τηλεόραση. Καραγκιόζης δεν είναι αυτός που χάνει, που κατεβαίνει, που δεν είναι αυτό που ήταν, όπως ο Κωστόπουλος που χρεοκόπησε επιχειρηματικά. Καραγκιόζης είναι αυτός που ανεβαίνει και συνεχίζει να υπηρετεί τον καραγκιοζισμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΥ-ΜΑΡΙΥΡΙΑΚΟ