ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

 

Μόνο πανηγύρι δεν έστησαν τα φιλοολυμπιακά φύλλα για την επιλογή του Τάκη Λεμονή ως υπηρεσιακού προπονητή. Και χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την πρώτη προπόνηση των παικτών με προϊστάμενο πλέον τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του θρύλου.

Οπωσδήποτε αυτή η ενιαία και όπως πάντα χωρίς παρεκκλίσεις «δημοσιογραφική» γραμμή, λες και οι εφημερίδες συνεννοούνται πριν κρεμαστούν στα μανταλάκια, δεν εκφράζει τα γνώμη των οπαδών της ομάδας. Που περίμεναν ένα άλλο όνομα, πιο δυνατό, ευρωπαϊκό, κι όχι αυτό του Λεμονή.

Πρόκειται, όμως, για «λύση» όχι μόνιμη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέτυχε τούτη τη σαιζόν στο θέμα προπονητής, αφού χρειάστηκε να φέρει και πέμπτο (!) στη σειρά. Ο Λεμονής ακόμα κι αν η ομάδα πάρει το νταμπλ δεν θα είναι προπονητής μετά το καλοκαίρι.

Τι, αλήθεια, σημαίνουν οι πολλοί καλοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι για πάρτη του Λεμονή; Ότι, επιτέλους, ο Μαρινάκης ξύπνησε! Μέχρι και στον Βούζα είχε δώσει την ομάδα. Από την μια λανθασμένη επιλογή καπάκι στην άλλη. Τελικά, με την πέμπτη ο εφοπλιστής τα κατάφερε και χτύπησε στόχο. Τον Λεμονή. Τον κατάλληλο. Αυτόν που χρειάζεται η ομάδα, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο κόκκινο τύπο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ... ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥ ΛΙΑΓΚΑ