ΑΛΛΑΞΕ ΒΙΟΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΑΠΟ ΙΒΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

 

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι άνθρωπος των media. Για να προστατεύσει (;;;;) την ομάδα τα βάζει με την… κυβέρνηση o καναλάρχης και τον… Ιβάν Σαββίδη, όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν φθάσει στα όρια τους με τα χάλια της ομάδας. Σίγουρα δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

 

Δεν λες κάτι, ακόμα κι όταν πράγματι ο Ιβάν και η κυβέρνηση έβαλαν το χέρι τους, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να μη βλέπεται στο ματσάκι με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Περιμένεις τη στιγμή που η ομάδα είναι στα επάνω της και τότε σερβίρεις το παραμύθι πως δέχεται πισώπλατα κτυπήματα.

 

Μέχρι που θα το τραβήξει ο Αλαφούζος; Τον είχε ξεπατώσει τον Μαρινάκη, τον παρουσίαζε ως τον αρχιμαφιόζο του πρωταθλήματος. Και, ξαφνικά, παύσατε πυρ κατά του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πλέον, ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το κουτάκι με τη μπύρα στο τσουλούφι του Ίβιτς, ο Αλαφούζος δεν κρατιέται κατά του Ιβάν, που έχει ανοίξει υπόγειες διαδρομές με τον Τσίπρα.

 

Θα ‘ρθει και η σειρά του Λάκη Λαζόπουλου! Κι αυτός θα φταίει που δεν περπατάει αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός. Φοβερό, ε; Ο Παναθηναϊκός γλυτώνει τη συντριβή στη Λεωφόρο από τον Λεβαδειακό και ο Αλαφούζος μιλάει για ξενόφερτα συμφέροντα, για λαθρεμπόριο τσιγάρων και συριζαίικη διαπλοκή.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ!