ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ; ΑΓΝΩΣΤΟ!

 

Διαβάζω σε τίτλο: «Δεν φαντάζεστε ποιο μήνα διανύει η Αθηναϊς Νέγκα». Απόλυτο πιστοποιητικό ότι έχει καταργηθεί πλέον η σκέψη.

Ο τίτλος μετά φωτογραφίας της κυρίας Νέγκα προβάλλεται σε ιστοσελίδα που απευθύνεται σε εκατομμύρια χρήστες. Σε ιστοσελίδα που βρίσκεται στις πρώτες πέντε σε επισκεψιμότητα και λέει τι σους αναγνώστες;

«Δεν φαντάζεστε ποιο μήνα διανύει η Αθηναίς Νέγκα». Προφανώς αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της 43χρονης. Λοιπόν; Σε ποιόν μήνα μπορεί να βρίσκεται από τον τρίτο μέχρι τον ένατο, που είναι… απίθανο να το φανταστούν οι μαλάκες οι χρήστες; Στον 23ο μήνα; Στον 16ο, του 35ο, σε ποιόν να ποντάρουν οι αναγνώστες;

Φοβερό! «Δεν φαντάζεστε ποιο μήνα διανύει…». Αφάνταστο! Δεν το χωράει ο νούς. Και ο μαλάκας τον οποίον ερωτά το site, τσιμπάει, πατάει το μαραφέτι για να πληροφορηθεί αυτό που δεν… φαντάζεται.

Αστείο; Μακάρι να ήταν αστείο. Τραγωδία είναι. Κεφάλια μπροστά στον υπολογιστή άδεια κλουβιά. Ποια νηστεία, έχει καταργηθεί η σκέψη. Λες μια ρομποτική διεργασία έχει προηγηθεί για να επικοινωνεί ο χρήστης με τέτοια παραγγέλματα: «Δεν φαντάζεστε ποιο μήνα…».

Μια είναι η επανάσταση. Η εξής απάντηση: Ναι, ρε, δεν το φανταζόμαστε! Γιατί δεν θέλουμε να το φανταστούμε. Γιατί τη φαντασία μας τη σκάβουμε σ’ άλλες, σε σοβαρές ιστορίες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ