THESE BOOTS ARE MADE FOR ΜΑΛΑΚΙΑ

 

Είναι τίτλος στο δημοσιογραφικό κείμενο «Μας έχουν διχάσει οι μπότες της Αθηνάς Οικονομάκου». Εδώ σταματάς! Χρήσιμο να κάνεις και σιγή ενός λεπτού. Να καταλάβεις, να χωνέψεις για καλά σε ποια εποχή ζεις. Τι επιδράσεις δέχεσαι. Ποιοι είναι γύρω σου. Επειδή το εν λόγω ρεπορτάζ «Μας έχουν διχάσει οι μπότες της Α.Ο.». απευθύνεται σ’ ένα άλφα ποσοστό κόσμου.

Της δουλειάς είναι οι υπηρέτες, οι λειτουργοί του τύπου. Για να ασχολούνται, για να προβάλλουν το θέμα με τις μπότες της κυρίας Οικονομάκου, σημαίνει ότι υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρον από μερίδα του κοινού.

Έτσι που λες. Δεν υπάρχει μία απλή αναφορά στις μπότες, με τις οποίες η κυρία έκανε δημόσια εμφάνιση. Έπεσε και ανάλυση! Και προέκυψε.. διχασμός. Ταιριάζουν οι μπότες, δεν ταιριάζουν στο ντύσιμο της. Της πάνε, δεν της πάνε. Ο προβληματισμός!

Κι όμως! Υπάρχουν και χειρότερα. Ακόμα πιο άσχετα, πιο ανύπαρκτα θέματα που βγαίνουν στη σέντρα των μήντια. Επειδή αυτά διαβάζει ο κόσμος, μην παραλείψουμε να το σημειώσουμε αυτό.

Φεβρουάριος 1966, η κόρη του Φράμκ Σινάτρα, η Νάνσυ Σινάτρα τραγούδησε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, «These boots are made for walkin’…».


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΤΕ ΣΑΝΤ Η ΦΥΣΗ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΥΣ GAY