ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ... ΤΟΛΜΗΡΟ, ΑΛΗΘΙΝΑ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

 

Σεισμός στις Φιλιππίνες, τόσοι νεκροί, γέμισαν τραυματίες τα νοσοκομεία της Μανίλας. Την είδηση, πριν 3-4 χρόνια μεταδίδει και κανάλι της Αλβανίας. Το είδα με τα μάτια μου, η παρουσιάστρια δεν φορούσε σουτιέν και τα μισά βυζιά φόρα παρτίδα στην κάμερα. Η αθλιότητα.

Κάποια στιγμή το έργο πήγαινε να γίνει μόδα. Παραλίγο! Τι να κάνουμε, κάτι πιο προχωρημένο να κάνουμε για να αυξήσουμε την τηλεθέαση. Και από κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής η δουλειά κύλησε μετά σε Βουλγαρίες, Πολωνίες που έφθασαν στα άκρα. Γυμνές ειδήσεις! Ξεβράκωτα νέα. Όπως την γέννησε η μάνα της η παρουσιάστρια του Naked News, όπως ονόμασαν το δελτίο ειδήσεων, ήταν «κανονικά» στο γραφείο της και εκφωνούσε τι είχε συμβεί στον κόσμο. Χωρίς να φοράει ούτε σλιπάκι.

Τελικά η ιδέα δεν ήταν... σέξυ, ήταν γελοία και αποκρουτική. Η γυμνή δημοσιογράφος να έχει το θράσος να λέει χωρίς ρούχα την είδηση για τη συμπλοκή εργαζομένων διαδηλωτών με αστυνομικούς, τον πνιγμό λαθρομεταναστών, τον εκτροχιασμό τραίνου.

Λίγο-πολύ μοιάζει με τον Τσίπρα που χωρίς γραβάτα, με ξεκούμπωτο λαιμό, κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τους ξενέρωτους γραβατωμένους για να... πετύχει καλή συμφωνία.

Συνέβη και στα Τίρανα. Δημοσιογράφος(;) με ξεκούμπωτη μπλούζα από το λαιμό μέχρι την κοιλιά, με αποκαλυπτικό το πλούσιο στήθος της λέει το Δελτίο Ειδήσεων (φώτο). Η ξεφτύλα. Η καραξεφτύλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ