ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ... ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΔΟΥΝΑΒΗ

 

Μια Ρουμάνα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στην πατρίδα της, συγκεκριμένα ανασύρθηκε μαζί με το αυτοκίνητό της από τον Δούναβη. Το όνομα της Anca Pop, της ποπ μουσικής καλλιτέχνιδα, 34 χρονών, είχε συνεργαστεί με τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς, και κοντά σ΄αυτά τα πρώτα στοιχεία για την τραγικά σκοτωμένη αναφέρεται από τα ΜΜΕ το εξής…

…Η Anca Pop πριν ένα χρόνο δήλωσε ότι είναι λεσβία, συζεί μ΄άλλη γυναίκα κι΄αυτό προκάλεσε αντίδραση στη συντηρητική χώρα. Τι εννοούν οι ποιητές των μήντια; Μάλλον ότι δεν γεννιούνται λεσβίες στις… συντηρητικές χώρες. Περισσότερο σωστό θα ήταν να αναφέρονται σε… συντηρητικές ή προοδευτικές κοινωνίες. Εκτός και αν οι χώρες, οι τόποι με τα ποτάμια και τα βουνά τους πράγματι στις εκλογές θα ψήφιζαν κόμμα… συντηρητικό ή σοσιαλιστικό.

Βρίσκεται νεκρός ένας άνθρωπος και επιτόπου ξεβρακώνεται η κοινωνία, η οποία σήμερα είναι μια σ΄όλο τον πλανήτη. Παγκοσμιοποιημένη και σακατεμένη με τη δυναμική του διαδιχτύου. Μόνο οι πίτουρες μιλανε για σύγχρονες και απελευθερωμένες κοινωνίες, για συντηρητικές και ηθικές. Την μπουρδελοποιημένη διεθνοποίηση δεν την μυρίζονται καν.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑΣ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ