ΠΡΟΚΑΤ ΓΚΟΜΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

 

Θέμα κλάσης, κύριε. Από τα πουτανάκια που κυκλοφορούν στην πιάτσα πράγματι κάποια έχουν τη μαστοριά να τα δώσουν όλα στον περιζήτητο γκόμενο. Στον τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή, ποδοσφαιριστή, στον όποιον φιρμάτο. Για να τσσουρνέψουν δίπλα του δημοσιότητα και ό,τι αρπάξουν σε μετρητό.

Σ' αυτή την κατηγορία της ψωλογκόμενας που την πέφτει με συγκεκριμένο υπολογισμό π.χ. στον Ρονάλντο ή τον Ντόναλντ Τραμπ, μια στις χίλιες, άντε μία στις 100, είναι η γυναίκα που θα τον κερδίσει αληθινά, που θα πάρει τη ψυχή του και θα την στείλει στον Παράδεισο. (φώτο, ο Ρονάλντο με μια πρώην, την Ρωσίδα σειρήνα Ίρινα Σάυκ, που μετά τον ποδοσφαιριστή ζευγάρωσε με τον ηθοποιό Μπράντλυ Κούπερ.)

Το ίδιο ισχύει και για τα αντράκια, τους γαμπρούς της πιάτσας, κάποιος ροκ σταρ, κάποιο golden boy των μπίζνες, εφοπλιστή, τραπεζικό. Πόσοι απ' αυτούς, με ιδιόκτητο αεροσκάφος και γιωτ αναζητούν το κορίτσι που θα τους ανεβάσει στα σύννεφα κι όχι κάποια μεταχειρισμένη βιτρινιάρα, που το παίζει ερωτευμένη και πριν ο έτσι την σουτάρει, αυτή είχε στην καβάτζα τον επόμενο αστραφτερό ''σύντροφο''. Ένα άλλο πρόσωπο- ''όχημα'' με το οποίο θα αναζητεί υψηλές πτήσεις πρώτης προβολής με όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη.

Ύστερα είναι και το άλλο, με τη φυλή της γυναίκας που το 'χει απωθημένο να εξελιχθεί σε πρωτοσέλιδη. Καταφέρνει μεν να γίνει βεντούζα στον διάσημο κόκορα, αλλά επειδή ξέρει πολύ καλά πως ο έτσι κάποια στιγμή θα της δώσει απολυτήριο, έχει προλάβει να κανονίσει τα κουμάντα της. Να, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις τέλος της σχέσης σημαίνει αρχή περιπετειών και διασυρμών, μέχρι και τραβήγματα δικαστικά.

Η κυρία, δηλαδή η εν λόγω βίζητα στην πραγματικότητα, αφού έκανε το ''σέρβις'' στον άλλονα, σε δεσμό επιφανειακό βέβαια, όχι αληθινού έρωτα, το έπαιζε ψυχικά και συναισθηματικά, άρα ο κύριος με πόνεσε, με πρόδωσε, και άρα μου χρωστάει.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΣ, ΠΟΛΥ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ!