ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ...

 

Διαμαρτυρία έξω από την ΕΡΤ από πέντε-έξι γεροξούρες, που μια ζωή σε κόμματα έχουν χάσει τα μαλλιά τους, και μυαλό δεν έχουν βάλει. Άπλωσαν και πανό οι εν λόγω γραφικοί τύποι και απειλούν την κρατική τηλεόραση με μηνύσεις και αγωγές. Γιατί, άκουσον άκουσον, τους έχει φιμώσει. Ποιους; Το κόμμα που δεν υπάρχει. Φοβερό! Να χαρακτηρίζουν τσιφλίκι την ΕΡΤ γιατί, λέει, είναι ενάντια στην... παράταξη τους.

Πολυ σωστά η ΕΡΤ δεν διαθέτει χρόνο και δεν δίνει εικόνα και μικρόφωνο στον καθένα περίεργο που φτιάχνει κόμμα. Κρατικό κανάλι είναι και υποχρεούται να μην κάνει αβάντα στην όποια εξωκοινοβουλευτική κίνηση. Πως θα γίνει, δηλαδή; Ή έχουμε δημοκρατία ή δεν έχουμε.

Παραμάγαζο και τσιφλίκι θα ήταν τα κρατικα ΜΜΕ αν φιλοξενούσαν όλα τα κόμματα- ταμπέλες. Οι Λαφαζάνηδες την έχουν δει αλλοιώς. Να ακουστεί και η δικιά μας φωνή. Τι κόμμα του 30%, τι ένα μικρομάγαζο του μείον 3%, είναι το ίδιο και το αυτό. Να πληρώνει ο μαλάκας φορολογούμενος την ΕΡΤ για να τρώει στη μάπα τα σεντόνια με τις ανακοινώσεις κομμάτων που δεν κυκλοφορούν στον κοινοβουλευτικό χάρτη.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ!