ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ HOLLYWOOD

 

Χώρισαν οι Μπράντλυ Κούπερ και Ίρινα Σάυκ. Επόμενο, αφού είχαν παντρευτεί. Ένας ακόμα γάμος στο Χόλυγουντ με την αναμενόμενη κατάληξη. Ήδη ήταν έκπληξη που κράτησε τέσσερα χρόνια, που συνεχιζόταν η σχέση του πρωτοκλασάτου ηθοποιού και της γκραν βιτρινάτης γκόμενας, της Ρωσίδας τοπ μόντελ. Τι λέμε;

Μιλάμε για το Χόλυγουντ, έναν κόσμο με ιδιαιτερότητες αλλά και ξεκομμένο από τις κοινωνίες των απλών ανθρώπων. Αυτός είναι ο πλανήτης, ο χωρίς υπερβολή εξωγήινος κόσμος του αμερικάνικου σινεμά. Ο κόσμος των σταρ και των αμειβομένων με πολύ χοντρά και βαρειά πακέτα.

Η διασημότητα από τη μια από την άλλη το...μεροκάματο ορίζουν αποφασιστικά την καθημερινότητα του χολυγουντιανού ηθοποιού.Τι να λέμε. Άσε τι βλέπεις, να κυκλοφορούν με τον, με την σύζυγο, τα παιδιά τους, να μιλάνε σαν άνθρωποι κανονικοί. Τα άτομα, όσο και να θέλουν να κρατάνε τις ισορροπίες με τον κόσμο της πραγματικότητας, ξεφεύγουν. Ανήκουν σ' άλλη φυλή. Τι να λέμε. Όταν ένας καθαρίζει για μια ταινία μόνο τόσα χρήματα όσα κερδίζει σ’ ένα χρόνο ένα χωριό.

Επόμενο οι χολυγουντιανοί να ερωτεύονται, να χωρίζουν μεταξύ τους. Τα ζευγαρώματα συνήθως γίνονται πάνω στη δουλειά. Στα γυρίσματα της ταινίας. Τα one stand night, οι εφήμερες αλλά και οι μόνιμες σχέσεις.

Μετά από μια τετραετία πρωτοσέλιδου έρωτα(;) με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ρονάλντο, τότε της Ρεάλ Μαδρίτης, η 33χρονη σήμερα Ίρινα Σάυκ, για ακόμα μια τετραετία κράτησε επικοινωνιακά σε παγκόσμιο επίπεδο τη στήριξη της καριέρας της με το επόμενο ερωτικό(;) νταραβέρι. Τον ποιοτικό και ανερχόμενο 44χρονο σήμερα Bradley Cooper.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΙΑ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ