ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕ Η ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ

 

Το περασμένο Σάββατο, συναυλία στο Λας Βέγκας η γνωστή και μη εξαιρετέα Lady Gaga. Μόλις πριν από λίγες ώρες έγινε οριστικά γνωστό ότι χώρισαν ο ηθοποιός Μπράντλυ Κούπερ και το τοπ μόντελ Ίρινα Σάυκ. Και οι πάντα και πανταχού μαλάκες την έκαναν, ρώτησαν την τραγουδίστρια:

- Where is Brantley...

Γνωστό ότι προ μηνών είχαν φουντώσει οι βρώμες ότι τα είχαν φτιάξει Κούπερ και Γκάγκα, οι οποίοι συμπρωταγωνίστησαν σε ταινία. Και είπαν μαζί το ρομαντικό οσκαρικό τραγούδι «Shallow».

Την ώρα, λοιπόν, που η τρελάρα ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το «Shallow» πολλοί από το κοινό άρχισαν να την ρωτάνε «πού είναι ο Μπράντλυ;... ». Η Lady Gaga εκνευρίζεται και δίνει την επιβαλλόμενη απάντηση «Ή θα είστε ευγενικοί, ή να πάτε να γαμηθείτε».

Πολύ καλά ξηγήθηκε το κορίτσι. Τι σας ενδιαφέρει, βρε μαλάκες, που είναι ο Κούπερ κι αν το κάνω μαζί του. Γι' αυτό πλήρωσες εισιτήριο ή για να με ακούσεις να τραγουδάω; Να σου πω εγώ γιατί οι πάντα και πανταχού μαλάκες έδειξαν τη μαλακία τους. Δεν έχουν καμιά περιέργεια για το όποιο ερωτικό νταραβέρι της τραγουδίστριας, Απλά σα γνήσιοι μαλάκες έκαναν το χαβαλέ τους. Λόγω μαλακίας τους.


Διαβάστε ακόμα:

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ HOLLYWOOD