ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Άμα είναι κάποιος διάσημος έχει το δικαίωμα να αμολάει παπαριά. Διάσημος είναι, δεν έχει κανέναν ανάγκη, είναι υπεράνω κομμάτων κι αν παρεξηγηθεί στα τέτοια του. Στο φινάλε δείχνει την ανεξαρτησία του, και πως δεν τα λέει για να γλύψει.

Κι άμα είναι κάποιος όχι απλά πασίγνωστος, αλλά και Κραουνάκης, τότε είναι που τα λέει όπως του 'ρχονται. Όπως του γουστάρει. Το τελευταίο τούβλο που έριξε ο δικής του πατέντας πολιτικοποιημένος, σιγά μη σπάσουν οι τιράντες, Σταμάτης Κραουνάκης είναι τούτο:

- Ο Αλέξης Τσίπρας που τον αγαπώ και τον εκτιμώ, είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του Σύριζα.

Εδώ και 11 χρόνια που έγινε πρόεδρος στον Σύριζα δεν έχω ακούσει πιο απαξιωτική κουβέντα για τον Τσίπρα και το κόμμα της αντιπολίτευσης. Πολιτικοποιημένος ο Κραουνας, πολιτικοποιημένη και η κουβέντα. Λοιπόν. Το όποιο κόμμα της αριστεράς στηρίζεται και λανσάρει θέσεις, ιδέες. πρόγραμμα κι όχι μια φίρμα. Κάποιον τραβηκτικό, που λειτουργεί γκομενικά, μπαλκονάτα, επικοινωνιακά.

Αν είναι, που πράγματι είναι η Βουγιουκλακη του Σύριζα ο Τσίπρας, αυτό σημαίνει ότι χωρίς αυτόν μπροστά το κόμμα δεν πιάνει ούτε το μισό από το μισό ποσοστό σήμερα. Άρα, δεν υπάρχει κανένας Σύριζας, αλλά η βεντέτα του. Ο θιασάρχης του. Γι' αυτό οδηγεί το θίασο, τον σύριζα ντε, όπου γουστάρει.

Και για να 'χουμε καλό ερώτημα, σαφώς πολιτικοποιημένο κι αυτό, κύριε Σταμάτη. Εντάξει, μας την είπες την Αλίκη ''της αριστεράς''. Ποια είναι η Τζένη Καρέζη του θεατρικό μπουλούκι της αριστεράς; Αν έχει τα άντερα να απαντήσει ο καλλιτέχνης, τότε θα παραδεχθεί πως στο κόμμα κάνει παιχνίδι γιώταχι μονάχα η ''Αλίκη''.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΑΤΣ