ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ, ΖΟΡΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

 

Μια ζωή τον ακούμε. Τον Αλέξη Κούγια να κάνει καταγγελίες. Συγκεκριμένες. και στρέφεται σε επώνυμους, τους ονοματίζει. Ένας είναι, μοναδικός. Ο Αλέξης Κούγιας. Κανείς άλλος δεν τολμάει όπως αυτός. Το φαινόμενο. Διαρκείας δεκαετιών. Τεσσάρων, τουλάχιστον.

Η πιο εύκολη και αβανταδόρικη λύση σε ραδιοφωνατζήδες, εκπομπάρχες, γραφιάδες σε φυλλάδες. Έχουν μια επικοινωνία με τον γνωστό δικηγόρο, κι αυτός τους αποζημιώνει με το παραπάνω. Και δεν μένει μόνο στις δημοσιογραφικές προσκλήσεις. Πάντα υπάρχει μια αιτία, ένα γεγονός στην πιάτσα και με το μαχητικό του λόγο ο Κούγιας δίνει το παρών.

Το φαινόμενο. Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, ήρθε στον κόσμο 4 Νοεμβρίου, το 1951. Πως ερμηνεύεται το φαινόμενο Κούγιας. Στο γήπεδο των αποκαλύψεων είναι ένας αμετανόητος Ζορό και Ρομπέν των Δασών. Μήπως και Δον Κιχώτης μαζί; Επειδή, τελικά, την ''τρομοκρατική'' του δράση ενάντια των κακών και διεφθαρμένων στο ποδόσφαιρο, η κατάσταση παραμένει η ίδια.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν το βάζει κατω. Ταυρομάχος στην σέντρα της αρένας επιτίθεται στον ταύρο της ποδοσφαιρικής διαπλοκής και διαφθοράς. Πάντα με στοιχεία. Μόνος του. Χωρίς σύμμαχο. Χωρίς αβανταδόρους. Οι δημοσιογράφοι δεν ακολουθούν. Δεν δίνουν συνέχεια στις καταγγελίες του. Δεν επιμένουν στις αποκαλύψεις του. Σε απόσταση οι πολιτικοί, επίσης. Το ίδιο και οι δικαστές.

Ποιος έχει την απάντηση; Γιατί να’ ναι μοναχικός λύκος ο Κούγιας; Κάτι λέει αυτό. Κάτι σημαίνει. Τι; Ποιος έχει
την εξήγηση.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ