ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΕ... ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

 

Περίτωση η ξανθιά γκόμενα, μην το αγνοήσουμε αυτό, με το όνομα Ρίτα Όρα. Η τραγουδίστρια που σχίζει, που συνεχίζει το σουξέ της από τότε που βγήκε στο κλαρί. Έκανε το πρώτο της άλμπουμ το 2012 και με τη μία έπιασε πρώτη θέση στις πωλήσεις στην Βρετανία. Το κορίτσι γεννήθηκε το 1990, σα σήμερα 26 Νοεμβρίου, στο Κόσοβο και από την πρώτη στιγμα δεν σκέφτηκε να κάνει γαργάρα την αλβανική της καταγωγή. Όπως είχε επιχειρήσει η ''δική'' μας, η επίσης Αλβανίδα συνάδελφος της κυρία Ελένη Φουρέίρα.

Πατέρας μουσουλμάνος οικονομολόγος, μητέρα χριστιανή ψυχίαττρος οι γονείς της Ρίτας Σαχατσίου, που βρέθηκε από ενός χρονού στην Αγγλία και από σπόντα ασχολήθηκε με το τραγούδι. Είναι τραγουδίστρια με μεγάλη επιτυχία και στις ΗΠΑ, αλλά αυτολανσάρεται για πρότζεκτ... ό,τι θές. Έχει αυτή την πολυτέλεια, λόγω της δημοσίοτητας που εξασφαλίζει για ό,τι κάνει, για ό,τι λέει.

Είναι λεσβία; Μάλλον όχι, όμως αυτή κάθε τόσο ζευγαρώνει ερωτικά και με διάσημες γυναίκες, ηθοποιές, μοντέλα, μην αναφέρουμε ονόματα και ξεπέσουμε σε γκόσιπ της συμφοράς.

Σέξυ η Ρίτα Όρα και γενικά η απόλυτη πρόκληση. Και δεν μιλάμε ότι βγαίνει στην πίστα ξεβράκωτη. Για παράδειγμα, έκανε μανικιούρ αξίας 56.000 δολαρίων. Ίσως όταν βάφει με ακριβό βερνίκι τα νύχια της, αυτό την... βοηθάει να τραγουδάει καλύτερα. Κανονικά για κάτι τέτοιες ακρότητες, πιο σωστά περιττές ενέργειες, οι θαυμαστές της να μην της πετάξουν στουπιά βουτηγμένα σε λάδια, σερβιέτες μεταχειρισμένες, σάπια λαχανικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑ...