ΞΑΠΛΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD

 

Στα 38 του χρόμια ο σδελφός του τον βρήκε τέζα, ήδη είχε προλάβει να φτάσει στον άλλον κόσμο. Ο Χάρυ Νόρτον δεν χάρηκε και το σπίτι του στο Μπέβερλυ Χήλ, που μόλις πριν λίγες μέρες είχε αγοράσει με 26 εκ. δολάρια. Νειάτα είχε, ομορφιά του περίσσευε, και από γκόμενες ο πρώτος. Τι να λέμε. Τον ζηλεύεις, και δεν το λες με κακία, όταν από το κρεβάτι του πέρασαν τα μισά αΙδοία του Χόλυγουντ.

Τι να το κάνεις, τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Μην το λές! Όταν γεύτηκε επί χίλια όσα γνώρισε σ' όλη του τη ζωή ένας μέσος άντρας. Μέχρι εδώ ήταν το καντήλι του. Δική του απόφαση. Αυτός κουμαντάρησε τη ζωή του.

Φιγούρα ζεν πρεμιέ του σινεμά. Πετυχημένος επιχειρηματίας. Προσωπικές σχέσεις με την αφρόκρεμα της Αμερικής. Ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων. Και στο σεξ δεν αρκούνταν μόνο στην επαφή. Το ναρκωτικά ήταν απαραίτητο. Δικός του λογαριασμός αν δεν κρατούσε το μέτρο.

Τζένιφερ Άνιστον, Ντέμυ Μουρ, Πάρις Χίλτον, Μπρίτνεϋ Σπήαρς, Λίντσαιη Λόχαν, κάποιες από τις επώνυμες με τις οποίες είχε δημόσια κάποιων μηνών ερωτικό νταραβέρι. Το περασμένο Σάββατο την έκανε. Στη φώτο, δεξιά ο μακαρίτης κι αριστερά ο αδελφός του.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΕ... ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ