ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!

 

Είναι η δεσποινίς τίποτα, δεν την ξέρει ούτε ο γείτονας. Καλά, ότι δεν την έχει ακούσει η θεία της, δεν το συζητάμε. Κι όμως, αυτή η ανύπαρκτη τραγουδίστρια, μοντέλα, πανελίστρια, όπως η ίδια δηλώνει, αλλά συντηρείται ως ιέρεια της πορνείας, διότι χρειάζεται κάποια φράγκα για να τη βγάλει, κάνει παιχνίδι στο διαδίκτυο. Και δεν μιλάμε για μια και δυο, μιλάμε ότι το αυτό έργο ακολουθούν διμοιρίες από πουταναριό.

Τι κάνουν όλη μέρα, εκτός από την αρπαχτή τους, τη βίζιτα, ντε. ''Ανεβάζουν'' φωτογραφίες τους. Τακτική που εφαρμόζουν και οι υποτιθέμενες υπαρκτές, αυτές που συμμετέχουν σε τηλεοπτική εκπομπή, που έκαναν ένα πέρασμα, ένα ρολάκι σε σαχλοσήριαλ.
Τρομερά πράγματα. Η Πινέλα, η Πεομάνα, η Σπερματοκοιτίδα, η Πισωπλάκωτη, η Ξεχειλωμένη. Τα δίνουν όλα με μια φωτογραφία τους, σε καφέ, στην παραλία, σε μια πρεμιέρα, σε κάποια βαπτίσια. Και το παίζουν φίρμες. Και είναι φίρμες όταν κάποια μαλακισμένα, αν είναι δυνατόν, τους ζητάνε αυτόγραφο. Η πιπόβια με κασέ δυο κατοστάρικα, η ταριφατζού υπογράφει αυτόγραφα.

Διέρρευσαν, λέει, γυμνές φωτογραφίες της Ριάνας (φώτο), της τραγουδίστριας με παγκόσμιο σουξέ. Το νέο κόλπο. Δεν τις έδωσε η ίδια, της τις βούτηξαν. Φωτογραφίες που η ενδιαφερόμενη τις σουλουπώνει όπως γουστάρει πριν …διαρρεύσουν.

Έτσι που λες. Η ανύπαρκτη δεν έχει καμία ανάγκη καμία εφημερίδα και κανένα περιοδικό. Ανεβάζει όποια φώτο γουστάρει, και χωρίς να υπάρχει λόγος, και κάνει τη... δουλειά της με τη βοήθια των social media.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ... ''ΟΧΙ''