ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟ... ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ!

 

Το κεφάλι του ανθρώπου ζυγίζει το ένα όγδοο του συνολικού βάρους του σώματος. Η κυρία δηλώνει 48 κιλά, και το ερώτημα είναι πόσο ζυγίζουν τα δυο της μεμέ. Πόσο από τα 42 κιλά αφαιρουμένου του βάρους της κεφαλής της. Μιλάμε για ΤΟ στήθος, ένα εσαεί αντικείμενο πόθου εκατομμυρίων ανδρών, ασφαλώς αδύνατον να καταμετρηθεί σε αριθμό.

Υποψιάζομαι, σχεδόν είμαι σίγουρος ότι για τον πέμπτο σύζυγο της ήταν παντοτινό απωθημένο η Καναδέζα ηθοποιός Παμέλα Άντερσον. Γυναίκα παρεξηγημένη, να το πω πιο σωστά ''καπελωμένη'' από το πλούσιο μπούστο της. Τα δυο ''κανόνια'' ήταν από έφηβη ακόμα το διαβατήριο της στη showbiz, με συνέπεια να περνάει σε τρίτο πλάνο στο βάθος το όποιο ταλέντο της και ο ευαίσθητος, για όσους την γνωρίζουν πολύ καλά, χαρακτήρας της.

Φοβερό, ε; Να την αδικούν τα βυζέτα της που έχουν μέγεθος...γλουτών. Ίσως κι αυτή να είναι η αιτία της αποτυχίας στην προσωπική ζωή της ξανθιάς που περπατά πια στα 53 της . Δεν τα κατάφερνε με τους άνδρες, σ΄όλες τις σχέσεις της και στους τέσσερις γάμους της. Προχθές έκανε τον πέμπτο, και απ' ό,τι λένε στο Χόλυγουντ έπεσε διάνα. Δυνατός παίκτης του σινεμά είναι ο 74χρονος παραγωγός Τζων Πήτερς, με τον οποίο πριν 30 χρόνια, όταν πρωτογνωρίστηκαν δεν τους έκατσε το ερωτικό νταραβέρι.

Κάλιο αργά, παρά ποτέ. Έτσι δεν το λένε;


Διαβάστε ακόμα:

Μ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ