ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΕ ΣΕ ΔΥΟ... ΧΡΟΝΙΑ

 

Ο Αλ Πατσίνο για την μέχρι χθες γκόμενα του δεν ήταν γέρος. Γέρασε μετά από δυο χρόνια, όταν έγινε 80 χρονών. Τον εγκατέλειψε, διότι όπως λέει η ίδια, είναι πια σε προχωρημένη ηλικία.

Δεν πέφτει ξύλο, αυτό είναι πρόβλημα. Τα ΜΜΕ μεταδίδουν τα νέα, ό.τι θεωρείται είδηση με τα χέρια υψηλά. Καμιά κριτική, ειρωνεία, σάτιρα, σ' ό,τι ο κάθε επώνυμος η ημιεπώνυμος δηλώνει ο ίδιος. Έτσι δεν ωριμάζει ο κόσμος, στραβός διαβάζει, ακούει τι παίζεται, στραβός μένει.

Ο κορυφαίος των κορυφαίων ηθοποιών στο παγκόσμιο σινεμά Αλ Πατσίνο στα 78 του ξεκίνησε σχέση με την άγνωστη Ισραηλινή ηθοποιό, αδιάφορο ποιο είναι το όνομα της, 43 χρονών σήμερα. Τι μας λέει η όρνιθα; Ότι γνώρισε στις πιο δυνατές σηκωμάρες του τον διάσημο ηθοποιό και σήμερα, που δεν τον πιάνει ούτε το viagra, της είναι άχρηστος;

Είναι και τσιγκούνης, είπε η γκόμενα για τον Πατσίνο που σε δυο μήνες αρχίζει να περπατάει στα 81. Αυτό, ναι. Αυτό είναι κουσούρι. Σπαγκοραμμένος άντρας δύσκολα αντέχεται. Μήπως, όμως, φταίει η γκόμενα που ήταν σφιχτοχέρης μαζί της ο γκόμενος της. Μήπως είχε αποφασίσει να της δώσει απολυτήριο και γι' αυτό δεν της έκανε ακριβά δώρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA