ΟΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

 

Δηλαδή, τι, να μείνουμε στην απ' έξω επειδή παγκόσμια και στην Ελλάδα βέβαια ο κορονοϊός σαρώνει, παίζει χωρίς αντίπαλο πρώτο τραπέζι πίστα; Σε καμιά περίπτωση. Όχι, δεν θα μείνουμε εκτός κόλπου, θα δηλώσουμε την παρουσία μας, και επειδή είμαστε κάποιοι δεν θα μας αγνοήσουν τα μήντια.

Η κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: ''Παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά και επειδή είναι σχεδόν 83 ετών, του λέω φοβάμαι... ''. Πολύ καλά έκαναν τα μέσα και μας ενημέρωσαν για το φόβο της διάσημης κόρης, η οποία δεν έκρυψε την ανησυχία της στον ίδιο τον μπαμπά της.

''Να κάνουμε τα σπίτια μας μικρές εκκλησίες... '' συστήνει ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ο καθένας στο ρόλο του. Στο καθήκον του. Τι άλλο να κάνουμε τα σπίτια μας όταν μας κρατάει μέσα ο κορονοϊός; Σινεμά είναι με την τηλεόραση, καφενείο για τους χαρτοπαίκτες και ταβλαδόρους, γιατί όχι και εκκλησίες, μάλιστα αν κάποιος έχει και φωνή ψάλτη.

Άλλη σοβαρή είδηση. Ο μεγάλος Βρετανός ηθοποιός Άντονυ Χόπκινς μένει σπίτι και παίζει πιάνο στην γάτα του. Κορονοϊός είναι αυτός και κάθε τι σχετικό έχει την μηντιακή του αξία.

Η πασίγνωστη Κάιλυ Τζένερ (φώτο) έστειλε μήνυμα στον πλανήτη. Η κυρία τίποτα μεγάλη επιρροή στα social media και τους 166 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram προτείνει τη μεγάλη ιδέα. Οι φίλοι της να κάτσουν σπίτι και να παίζουν παζλ.

Ηγέτες χωρών τα χρειάστηκαν με την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία τους προειδοποίησε επειδή δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την κατάσταση με τον κορονοϊό. Δίνω την αποκλειστική πληροφορία ότι ειδικά Τραμπ και Τζόνσον έχουν χάσει τον ύπνο τους. Πολύ καλά τους έκανε η κυρία Χατζηβασιλείου.

Το άλλο που αν δεν το μαθαίναμε θα ήταν απώλεια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μένει σπίτι κλεισμένος κι εκεί γυμνάζεται. Το μάθαμε κι αυτό, να μην ανησυχούμε. Ποιος Αγγελόπουλος; Ο νικητής του Survivor 1.

Το τελευταίο. Όταν ξεκίνησε το Big Brother στη Γερμανία οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι πριν απλωθεί η επιδημία του κορωνοϊού. Το νέο είναι ότι αποφασίστηκε να ενημερωθούν οι έγκλειστοι για τη βαρύτητα της επιδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ