ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΝΕΚΡΩΝ

 

Και να μην είσαι καχύποπτος όλο και ψάχνεσαι με τον τρόπο που πλασάρονται τα νέα με την πανδημία του κορονοϊού. Πεθαίνει ένας φουκαράς σε ηλικία 95 χρονών και τον προσθέτουν κι αυτόν στις απώλειες. Οι άνθρωποι ''προδίδονται'' μόνοι τους. Στα 95, ρε;

Δεν λέω ότι ο δυστυχής δεν είχε νοσήσει από τον ιό. Στα 95, όμως, πεθαίνει κάποιος και από εντελώς φυσικά αίτια ή οτιδήποτε άλλο, το οποίο άλλο δεν θα το ενοχοποιήσουμε σε άτομο υπέργηρο.

Δεν μασάω και τις μετρήσεις νεκρών που ανακοινώνονται καθημερινά. Τόσες χιλιάδες πέθαναν σήμερα, λένε, στις ΗΠΑ, τόσες χιλιάδες χθες. Αμφισβητώ τα νούμερα. Πως γνωρίζουν ακριβώς πόσοι κατέληξαν στην Αμερική και την Αγγλία; Ο Τραμπ και ο Τζόνσον είχαν τους λόγους τους οι άνθρωποι και δεν είχαν πάρει σοβαρά τη δουλειά, και ξαφνικά έφτιαξαν ειδική κρατική υπηρεσία καταμέτρησης νεκρών μόνο από τον κορονοϊό; Σε ποιον τα λένε αυτά!

Ξέρω, κι αυτό δεν είναι μυστικό, ότι κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι από καρδιά και καρκίνο. Και γι' αυτούς τους θανάτους να συστήσουν παρόμοια επιτροπή.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ”.