ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ

 

Από εργάτης σε εργοστασιάρχη. Συμβαίνει. Φτωχόπαιδο και μετά δισεκατομμυριούχος. Συμβαίνει. Από το πουθενά στην αφρόκρεμα. Παμπάλαιο έργο. Να ξεκινήσει κανείς τη ζωή του χωρίς προίκα ζωής. Έχει ένα φτούκα προ εκείνος που μπαίνει στην αφετηρία με έτοιμα φράγκα από την οικογένεια του ή γιατί ο πατέρας του είναι γιατρός ή ηθοποιός, βιομήχανος ή πολιτικός. Έχει, δηλαδή, το αβαντάζ αν επιχειρήσει καριέρα στην ιατρική ή το σινεμά, στις μπίζνες ή την πολιτική.

Η μητέρα του είχε κερδίσει καλλιστεία και την έπεσε στα κοινά, την πολιτική. Ο πατέρας ήταν δημοσιογράφος και γνωστός τηλεπαρουσιαστής. Μια θεία του τραγουδίστρια, ένας ξάδελφος, ο γιος του ηθοποιού Μελ Φερέρ, τον έπεισε να διακόψει τις σπουδές στη δημοσιογραφία και επειδή ήταν μπάνικος να το ρίξει στο γκομενιλήκι.
Ο Τζώρζ Κλούνυ- περί αυτού η κουβέντα- είχε μια βάση πριν σπάσει το αυγό κι ανοίξει τα φτερά του. Σήμερα ο γοητευτικός σταρ με το όνομα, ο περισσότερο πολιτικοποιημένος στη βιομηχανία του σινεμά.

Οι ψιλοκραιπάλες στα εφηβικά του χρόνια και η κοκαίνη του άφησαν κουσούρια. Ακόμα υποφέρει από ημικρανίες. Τα κατάφερε να εξελιχθεί σε σπουδαίο ηθοποιό ο Κλούνυ. Ηθοποιάρα είναι. Και βλέπεις με θαυμασμό τις κουλτουριάρικες ταινίες που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

''Δεν σας λέω αν είμαι gay''. Η πολύ μεγάλη δήλωση του Τζωρτζ Κλούνυ. Και πολύ μεγάλη στάση απέναντι στις φήμες και τα όσα κατά καιρούς είχαν αναφερθεί στο διαδίχτυο για την υποτιθέμενη ή όχι ομοφυλοφιλία του. ''Αδιαφορώ για τους ψιθύρους... '' είχε σχολιάσει ο εμπορικός και ποιοτικός ηθοποιός.

Έτσι οφείλει να κάνει ένας αληθινός δημόσιος άνδρας. Ούτε μηνύσεις και αγωγές. Ούτε διαψεύσεις. Απλά να αρνείται να αναφερθεί στα προσωπικά του. Τι κάνει, τι δεν κάνει, πως και γιατί το κάνει το οτιδήποτε αφορά τη δική του ζωή. Από την άλλη, ο σοβαρός κινηματογραφόφιλος ή όχι, να ενοχλείται αν ο διάσημος καλλιτέχνης χρησιμοποιεί τα ερωτικά του ή ό,τι άλλο για να κρατιέται στην επικαιρότητα.

Σχετικά με τον George Clooney, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, γεννήθηκε 6 Μαίου το 1961. Παλιά καραμέλα ότι ο ωραίος και αστραφτερός ηθοποιός είναι αδελφή. Κι όταν παντρεύτηκε(φώτο) τον Απρίλιο του 2014 την Λιβανέζα δικηγόρο ανθρώπινων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν (1978) ψιθυρίστηκε πως έκανε το γάμο για να σβήσει τις υποψίες περί της ομοφυλοφιλίας του. Υπ' όψιν πως ο Κλούνυ είχε ξαναπαντρευτεί το 1989 και στην ατζέντα του περιλαμβάνονται αρκετές πρώτης γραμμής κυρίες, όλες από τον πλανήτη Χόλυγουντ, με τις οποίες είχε σχέση. Να παρίστανε και μ' όλες αυτές τον παραμύθη ετεροφυλόφιλο; Τίποτα δεν αποκλείεται.

Περί ποίου θέματος η κουβέντα; Τι σ' ενδιαφέρει, κύριε, και κυρία μου, τι κάνει στο κρεβάτι και στην τουαλέτα και στην κουζίνα ο όποιος; Έχει κάθε δικαίωμα να είναι ό,τι τον γέννησε η φύση, ό,τι γουστάρει. Και δεν έχει καμία υποχρέωση να δίνει εξηγήσεις, δικαιολογίες. Να «απολογείται».

''Αρνούμαι να διαψεύσω, να δηλώσω ότι δεν είμαι gay, διότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ύβρι προς την gay κοινότητα''. Αυτό είχε πει ο Γιώργος Κλούνυ, όταν ρωτήθηκε αν είναι ομοφυλόφιλος. Δήλωση για Όσκαρ στο ρόλο του κοινωνικού ατόμου. Του αληθινού πολίτη. Έτσι είναι. Αν ισχυριζόταν «Δεν είμαι», τότε υπονοούσε ότι είναι καταδικαστέο να είσαι.

Σπουδαίος ηθοποιός ο Κλούνυ. Ηθοποιάρα. Και βλέπεις με θαυμασμό τις κουλτουριάρικες ταινίες που ο ίδιος σκηνοθέτησε.


Διαβάστε ακόμα:

ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΕΣΚΑΣΕ