Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΝΑ... ΦΡΙΚΙΟ

 

Ο πλανήτης κρέμεται από τα χείλη του Ντένις Ρόντμαν, του προσωπικού φίλου του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας. Τι θα πει το ένα φρικιό για το άλλο φρικιό. Αν πράγματι είναι άρρωστος ο Κιμ Γιογκ Ουν, αν σκέπεται με ειλικρίνεια να φτιάξει τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ, αν θα διαδεχθεί τον 36χρονο Βορειοκορεάτη η αδελφή του κλπ. κλπ.

Ποιος είναι ο Ντένις Ρόντμαν, ο εκκεντρικός, λέει. Δεν τον λένε ρεμάλι, ανισόρροπο, ασόβαρο εντελώς, τον λένε χαϊδευτικά ''εκκεντρικό'' μη και τους κλείσει τα μικρόφωνα και τους αφήσει απένταρους σε δηλώσεις. Επειδή απ' αυτόν, περιμένουν... ενημέρωση για τον προσωπικό του φίλο, τον ''ηγέτη'' του περισσότερο χουντικού καθεστώτος στη γη σήμερα.

''Η Μαντόνα μου έδινε 20 εκ. δολάρια να της κάνω ένα παιδί'', ''Ο Κιμ Γιογκ Ουν είναι λεβεντόπαιδο, αγαπάει το μπάσκετ και τα τραγούδια στην ταινία Ρόκυ''. Κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα για τον πρώην σταρ του ΝΒΑ, σήμερα 60 χρονών, που έχει μείνει σασί, δεν έχει μία, και τον κυνηγάνε γιατί χρωστάει δεξιά κι αριστερά.

Κι όμως, ο Ρόντμαν πηγαινοέρχεται στην Πιονγκγιάνγκ και χασκογελάει με τον δικτάτορα που απειλεί για πλάκα το σύμπαν με τα πυρηνικά του. Ακούνε οι δυο τους ροκ μουσική, καπνίζουν πούρα και λένε- τι άλλο- ένα κάρο μαλακίες.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΑ... ΚΑΝΑΛΙΑ