ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ...

 

Τι άλλο θα ακούσουμε. Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου συμμετέχει σε μια υποτίθεται κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή της πολύ πλάκας, όπου κάποιοι- που δεν έχουν τι να κάνουν -τηλεφωνούν να πουν τα προσωπικά τους. Τον πόνο τους, τι τους συνέβη, να ζητήσουν και τη γνώμη των τεσσάρων γυναικών του πάνελ. Μια απ' αυτές είναι η Μουτίδου, η οποία φαίνεται εκτός από την τέχνη της είναι και ειδικός, τέλος πάντων διαθέτει πλούτο εμπειριών, ώστε να αντιμετωπίζει σχολιογραφικά κάθε περίπτωση που σκάει από τους πελάτες της εκπομπής. Εννοώ τις αργόσχολες που τηλεφωνούν για να κερδίσει θεαματικότητα το κανάλι του Ιβάν.

Τι άλλο θα ακούσουμε. ''Είχα σχέση οκτώ χρόνια με ομοφυλόφιλο, σχέση ζωής... ''. Όσο ζούμε, όλο κάτι καινούργιο και απίθανο ακούμε. Το είπε η κυρία Μουτίδου, αν και το κόνσεπτ της συγκεκριμένης εκπομπής είναι να γίνεται κάδος υποδοχής τηλεθεατών, όχι οι τέσσερις κυρίες να εκθέτουν τα δικά τους προσωπικά.

Εξήγησε η κυρία Μουτίδου πως χώρισε από τον συγκεκριμένο άνδρα, αλλά όχι διότι αυτός ήταν ομοφυλόφιλος. Και ότι αυτός ο ερωτικός της σύντροφος είχε πάει μόνο με μια γυναίκα, την κυρία Μουτίδου. Γιατί, όμως, τα λέει αυτά η ηθοποιός; Για να αναδείξει αυτό που έχει αντιληφθεί. Ότι δεν είναι το σεξ το κυρίαρχο σε μια σχέση, αλλά η φιλία είναι εκείνη που κρατάει ζωντανή ένα δεσμό. Να το λάβουμε υπ΄ όψιν μας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ... ΧΑΣΙΚΛΗΣ