ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ... ΤΙΠΟΤΑ

 
Κανένας με νιονιό δεν απορεί γιατί έχουν την απόλυτη επιτυχία οι Kardashians. Κακώς τους χαρακτηρίζουν ''φαινόμενο''. Όποιος γνωρίζει τον άνθρωπο από καταβολής, και κυρίως τη συμπεριφορά του ως κοινωνία, δηλαδή ως όχλο, αντιλαμβάνεται σαν γεγονός φυσιολογικό να παρακολουθούν εκατομμύρια δίποδα του πλανήτη από την κλειδαρότρυπα της τηλεόρασης το τι κουβεντιάζουν με τις ώρες τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιανς. 
Η εκπομπή The Kardashians παίζεται σε 167 χώρες. Φοβερά πράγματα. Σαρώνει σε τηλεθέαση. Φοβερά πράγματα. Ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2007 σε κανάλι συνδρομητικό του Λος Άντζελες και δεν έχει... κουράσει. Γιατί; Επειδή οι κόρες της μαμάς Καρντάσιαν δεν κουβεντιάζουν τίποτα σοβαρό. Τίποτα το προβληματικό. Τίποτα το κουραστικό.
 
Βεβαίως ο νορμάλ άνθρωπος δεν μπορεί να ακούσει περισσότερο από κάποια λεπτά της ώρα κάποιους να μαλακίζονται, να λένε τη μια μαλάκια καπάκι μετά την άλλη.  Ο πλανήτης, όμως, κατοικείται από κοινό το οποίο σε μεγάλο βαθμό χαρακτηρίζεται από τα νούμερα τηλεθέασης των Καρντάσιανς. 
 
Λέγεται πως αυτή είναι η τελευταία σαιζόν των Καρντάσιανς. Βαρέθηκαν, έχουν και μια υπόληψη τα κορίτσια να εκτίθεται άλλο. Να λένε τις μαλακίες τους στους μαλάκες που τους ακολουθούν και τους φουσκώνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Δις κερδίζουν με το εμπορικό τους σήμα, με τα προϊόντα που πουλάνε. 
 
Φοβερό! Πουλάνε το τίποτα, το απόλυτο τίποτα και κονομάνε τόσα που το όνομα τους συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Forbes. Γιατί; Επειδή ο κοσμάκης είναι μαλάκας. Από κούνια. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Και είναι ντροπή και έλλειψη τόλμης να μην λέγεται η μαύρη αλήθεια. Ότι ο κόσμος είναι αυτός που είναι, και δεν του αξίζει όλα τα καλά λόγια που τον γλύφουν.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΘΥΛΗΚΟΣ... ΠΑΡΙΣ, ΠΡΩΤΙΑ ''ΜΙΣ ΕΥΡΩΠΗ''