ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ''ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ...''

 
Να πω την αμαρτία μου, έτσι που την κοζάρω εδώ και χρόνια στις φωτογραφίες, αλλά και την παρουσία της σε κινηματογραφικές ταινίες, η κυρία δίνει την εντύπωση της ψιλοκουνημένης. Όσο να 'ναι κάποια μικρή βιδούλα μάλλον ν ατης έχει ξεσφίξει. Συμβαίνουν, θα φιλοσοφήσει ο καθένας.
Η κουβέντα για την Ιζαμπέλα Ροσελίνι, κατ' αρχήν κόρη της θρυλικής Σουηδέζας Ίγκριντ Μπέργκμαν και του σημαντικού Ιταλού σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι. Έγινε ηθοποιός, μοντέλο, έκανε δυο γάμους και δυο παιδιά και στα 68 της πια αποσύρθηκε σε μια φάρμα στο Λογκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης και ασχολείται με τα ζώα της. Συνομιλεί μαζί τους, τα περιποιείται και γράφει τις σκέψεις της από την καθημερινή επαφή της με τα διάφορα τετράποδα.
Και τι λέει η Ιζαμπέλα Ροσελίνι; Πως τα γερατειά είναι ευτυχία. Επειδή απελευθερώνεσαι από πράγματα που σε βάζουν από κάτω όσο είσαι νέος και κυνηγάς τα χρήματα, την καριέρα, την επιτυχία.
Είπα ότι η κυρία φαίνεται ψιλοσαλταρισμένη. Άσχετο αυτό, αν συμβαίνει πράγματι. Τη σωστή κουβέντα δεν την αξιολογεί κανείς από το ποιος την υπογράφει. Τι, δηλαδή, ο ισορροπημένος βγάζει σοφίες; Δεν πάει έτσι.
Μια αλήθεια απλώνει η κυρία Ροσελίνι, ίσως κάτι περισσότερο από μια προσωπική αλήθεια. Είμαι στα 68 πια, δεν ψάχνομαι για το σεξ, ό,τι έκανα στη ζωή μου κλείνω το βιβλίο, τώρα με τραβάει να ζω με ό,τι ξεκινάει από μένα και καταλήγει πάλι σε μένα. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΟΡΝΟ