ΤΟ ΠΤΩΜΑ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Εκεί που έφθασε η Ελλάδα δεν αποκλείεται να το δούμε κι αυτό. Ο πρώην βασιληάς Κωνσταντίνος ή, κάποιο μέλος της οικογένειάς του να φτιάξει κόμμα. Δημοκρατικό, βέβαια. Γιατί όχι και σοσιαλιστικό. Και να το πει η Αγριελιά. Η αμπόλιαστη από απατεώνες πολιτικούς, συνεργάτες μιζαδόρων που έφτιαξαν την Ελιά.

Φοβερά πράγματα. Όπως λέμε πρώην πρωθυπουργός, τέως υπουργός, έτσι και ο κάποτε βασιληάς, που έστησε προχθές πανηγύρι για τα 50 χρόνια από το θάνατο του πατέρα του, του βασιληά Παύλου. Αυτός κι αν ήταν ο βασιλικός σύζυγος. Της τρομερής Φρειδερίκης, που πριν γίνει βασίλισσα, πριν παντρευτεί τον άχαρο και άβουλο Παύλο, ήταν μέλος της χιτλερικής νεολαίας.

Με ποια προσόντα θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα και σαν πολιτικός ο Γλύξμπουργκ; Λόγω του ανύπαρκτου πατέρα του; Και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος ούτε ένα αντιπραξικόπημα δεν κατάφερε να κάνει στη δικτατορία.

Το σόι, δεν το λέω δυναστεία, διότι δεν έχουν καμμία δύναμη οι Γλύξμπουργκ, ξεκίνησε απο το 1833 που ήρθε στην Ελλάδα ένα τσογλανόπαιδο από την Βαυαρία, ο Όθων, με μοναδικό ατού ότι ήταν οπαδός της Μπάγερν Μονάχου.

Επί “βασιλείας” Κωνσταντίνου έγινε το πραξικόπημα των Απριλιανών. Ουσιαστικά οι χουντικοί τον κατάργησαν τον Κοκό. Κι όταν τους κουνήθηκε κατάργησαν και τη βασιλεία. Για πλάκα.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου, ο Παύλος (1901-64), το όρθιο πτώμα. Αν είναι δυνατόν να είναι βασιληάς και να επιτρέπει εμφύλιο πόλεμο. Και στο όνομά του να γίνονται οι περισσότερες πολιτικές δολοφονίες από τις κρατικές αρχές. Άσε, ρε. Αν ήταν προσωπικότητα ο Παύλος και τα κέφια των αγγλοαμερικανών θα έκανε και θα κέρδιζε τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Κατουρούν την αγιότητα της ελιάς