Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ «ΣΠΡΩΧΝΕΙ» ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

Πηγή: INTIME
 

Καταντάει «ύποπτο» να τα βάζει σε κάθε ευκαιρία με τον Κασιδιάρη ο Βαλιανάτος. Κάτι συμβαίνει. Δεν είμαστε και κορόϊδα. Όποια συνέντευξη δώσει ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, συνέντευξη στημένη ή, όχι, τα χώνει στον χρυσαυγίτη. Κυρίως στον χρυσαυγίτη Κασιδιάρη.

Ρε, μπας και ο Βαλιανάτος είναι στημένος από τον Κασιδιάρη; Για σιγά. Εγώ θαρρώ ότι όσο πιο απαξιωτικά μιλάει ο δηλωμένος ομοφυλόφιλος υποψήφιος δήμαρχος εναντίον του Κασιδιάρη, τόσο περισσότερους ψηφοφόρους «στέλνει» στον χρυσαυγίτη.

Μιλάμε για ψηφοφόρους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν ότι ένα δημόσιο πρόσωπο, ένας πολιτικός είναι gay. Μιλάμε για πολίτες που ανήκουν σ’ άλλες δεκαετίες και θεωρούν παρακμιακό να κυκλοφορούν επώνυμοι ομοφυλόφιλοι κι αυτό το γεγονός να το καυτηριάζουν τύποι μόνον σαν τον Κασιδιάρη.

Ρωτάω. Ποιος άλλος υποψήφιος δήμαρχος, ποιος πολιτικός από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, ΚΚΕ, Δημαρ και σία, πήρε θέση ενάντια στις κοινωνικές ευαισθησίες του οροθετικού Βαλιανάτου, που αναφέρεται στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, στους γάμους τους, στις συμβιώσεις τους κ.λ.π.
Μπορεί να κάνω λάθος. Όταν, όμως, ο Βαλιανάτος θεωρεί κατάρα και ντροπή αυτούς που θα ψηφίσουν τον Κασιδιάρη, προκαλεί ρεύμα υπέρ του χρυσαυγίτη.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβεται πίσω από το ποτάμι