Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Αν υπήρχε δημοκρατία στην Ελλάδα η κυβέρνηση θα είχε ήδη παραιτηθεί με την υπόθεση Μπαλτάκου. Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ομολογεί ότι έδωσε σύνθημα στη δικαιοσύνη να μαντρώσει τη Χρυσή Αυγή, εκεί δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά παραίτηση πρωθυπουργού και κυβέρνησης.

Είπε τέτοιο πράγμα ο Σαμαράς; Ζήτησε, δηλαδή, από το ιερατείο της δικαιοσύνης να στριμώξουν, αν είναι δυνατόν να διαλύσουν το κόμμα με τη μεγάλη και υψηλή σταθερότητα.

Όχι, βέβαια, τη δουλειά την έκανε ο Μπαλτάκος. Ο αντ` αυτού του υπεράνω υποψίας. Ο άνθρωπος που δεν θα μπορούσε να δράσει εν αγνοία του ανθρώπου με τον οποίον τον συνδέουν ειδικοί λόγοι στράτευσης.

Ακόμα, δηλαδή, κι αν δεχθούμε ότι ο ένας από τους 4 σωματοφύλακες του Σαμαρά έδρασε εν αγνοία του πρωθυπουργού ή, δεν εννοούσε αυτά που είπε στον Κασιδιάρη, η παραμονή της κυβέρνησης είναι η μεγάλη απόδειξη ότι στην Ελλάδα παίζει η κατοχή.

Η Ελλάδα είναι ένα κράτος καταχρεωμένο σήμερα. Στους δανειστές στο ΔΝΤ στην τρόικα. Ευτυχώς που δεν παραιτήθηκε ο Σαμαράς. Θα ήταν μια επίδειξη τραβεστί δημοκρατικής ευαισθησίας.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς έκανε παιχνίδι ο Μπαλτάκος